Ajatuksia

Halonhakkuuta

13.7.2012 Teksti: Elina Hovinen

Eilisen liikunnat tuli halonhakkuusta. Teimme mökillä isot pinot halkoja. Heilutin kirvestä ihan filiksissä. Melkein joka kerta kun sain halon ensimmäisellä lyönnillä läpi tuuletin itsekseni – jesss! Yksi työnsi kottikärryillä halot rinnettä ylös, toinen latoi niitä pinoiksi ja kaksi hakkasi halkoja. Uurastimme lähes kaksi tuntia. Hiki virtasi noroina ja kädet saivat kyytiä. Eiliselle sattui muutenkin aika hyvä ilma. Olimme melkein koko päivän ulkona.

Lasten marjasaalis

Lasten puuhia

Puusavottaa

Kädet halonhakkuun jälkeen. Mulla ei ole kynsilakkaa! Mulla on yleensä aina.

Muistona muutama rakkula/känsä.

 

Tänään kävin kevyellä palauttavalla lenkillä. Tai niin oli tarkoitus, mutta juoksu tuntui raskaalta. Juoksin 4,5 kilometriä ja olin ihan yltä päältä hiessä ja puhki. Ilma oli tosin todella painostava. Tein siihen päälle kahvakuulan kanssa vähän reisijumppaa ja venytyksiä. Meillä on muuten uusi 12 kilon kuula! Se löytyi sieltä Ahvenanmaan Sparhallenista. Se on valurautainen ja maksoi vain 35 euroa.

Juoksu
Matka: 4,5 km
Kesto: 28 min
Km-aika: 6:27 min
Syke: keski – 142 bpm, max – 170 bpm
Kalorit: 222 kcal

Jälleen bloggaan autosta, nyt ollaan matkalla kotiin. Hengähdetään kotona muutama päivä ja laulatetaan pesukonetta. Tiistaina lähden tyttöjen kanssa merelle. Mies joutuu mennä takaisin töihin.

Kertokaa teidän kesäloma- ja kesäkuulumisia? Mitä kuuluu?

Ps. Jos kiinnostaa lyhyet kuvapäivitykset, niin niitä voi seurata Instagrammissa. Profiilini löytyy blogin nimellä: endorfiinikoukussa.

Kommentit (3)

Laura: Teidän reissu kuulostaa kivalta! 🙂 Ota rauhallisesti rasitusvamman kanssa, ettei liikuntainto kaadu siihen.

Sarpukka: No älä! On käyty salilla, on.

Mulla ei tavallaan oo lomaa mutta tavallaan on 😀 Mä oon nyt nauttinut tästä liikuntainnosta ja sain jo aiheutettua ekan rasitusvamman jalkapöytääni. 😀 Ens viikolla sitten reissuun kolmevuotiaan prinsessan ja äitin kanssa, suuntana ainakin Naantali, Helsinki ja Vierumäki. 🙂 Idylliseltä näyttää tuo teidän mökkeily. 😉

Ripan haba! Whooppa!

Laura: Teidän reissu kuulostaa kivalta! 🙂 Ota rauhallisesti rasitusvamman kanssa, ettei liikuntainto kaadu siihen.

Sarpukka: No älä! On käyty salilla, on.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *