Juoksu

HCR osallistumisoikeus jaossa

13.3.2013 Teksti: Elina Hovinen

Heippa ihanat! Tuli tässä mieleen, että minähän ilmoittauduin Helsinki City Runille jo ties kuinka kauan sitten. Tämä puolimaraton juostaan lauantaina 4.5.2013. Itse en nyt tule sitä juoksemaan, kun leikkauksesta toipumisesta ei ole vielä tietoa. Ajattelin, että voisin arpoa osallistumisen teille lukijoille.

Kuva

Helsinki City Run on tosi kiva tapahtuma, yksi lemppareistani. Kuka haluaa kokea tuon tapahtuman? Mä lupaan tulla kannustamaan!

Voit osallistua Helsinki City Runin osallistumisoikeuden arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Vielä ehtii päästä puolimaratonkuntoon, jos et ole vielä aloittanut treenaamista. Laita kommenttiin toimiva sähköpostiosoite, josta sinut saa kiinni, jos onnetar suosii ja kommentoi jotain kivaa samalla. Kerro vaikka miten löysit juoksuharrastuksen tai kerro paras juoksukokemuksesi. Kerro myös mitä aikaa lähdet tavoittelemaan puolikkaalla.

Arvonta päättyy sunnuntaina 24.3.

xoxo, Elina

Kommentit (48)

HCR olisi elämäni ensimmäinen puolimaratoni! Juoksua on tullut harrastettua nyt reilun vuoden verran, tosin viime kesän juoksut pilasi loukkaantuminen. Nyt on sitten juoksuintoa senkin edestä!

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Josko sattuis saamaan miehellekin paikan(muuten hyppää tuon yli suoraan kokonaiseen).

Arpa kehiin. Innostuin juoksemisesta kun kävelykenkit alkoivat olemaan liian tylsiä 😉

Nyt olen juossut ympäri vuoden aktiivisesti jo viitisen vuotta. Puolimaran olen juossut aikaan 1 tunti ja reilut 48 min päälle eli josko sen 2 tuntia saisi rikki Helsingin keväisillä kaduilla mikäli arpaonni suosii

Ihanaa kevään odotusta ja tsemppiä tulevaan operaatioon!

-Madde

Voihan apua minkä arvonnan keksit! Olen hiukan päälle parikymppinen juoksijanalku ja miettinyt HCR osallistumista tässä puoli vuotta. Ensimmäinen juoksutapahtumani oli viime vuoden Midnight Run (kaikki muistaa kauniin sadepäivän 😀 ) se taittui aikaan 01:01:30 ja siitä lähtien olen kerännyt rohkeutta ilmoittautua puolimaratonille.. Pakkasia uhmaten olen koko talven juossut tavoitteena päästä HCR:ssä maaliin ajalla 2:20, mutta itseluottamus horjuten olen vain seurannut ilmoittautumismaksun nousua ja epäillyt selviäisinkö maaliin ollenkaan.. Ehkä lipun voittaminen päättäisi asian puolestani? Ja ainakin pakottaisi lähteä kokeilemaan miten käy 🙂

Nyt jos koskaan täytyy täytellä joka paikassa lappu arvontaan, jossa mahdollisuus voittaa osallistuminen HCR:ään. Tänä vuonna olisi tarkoitus muutenkin juosta elämäni ensimmäinen puolimaraton, paikka ja aika vielä avoin, mutta tässä olisi oiva tilaisuus. Ainoa, missä olen puolimaratonin verran juossut, on ollut suunnistuksen sm-erikoispitkä, jossa matkaa tuli hieman reilu pm:n verran. Aikatavoitetta en niinkään itselleni asettaisi, vaan pääasia, että tohtisin lähteä ison joukon sekaan juoksemaan, maaliin asti 🙂

Mukana. Tälle keväälle en ole vielä ennättänyt millekään puolikkaalle ilmottautua, syyskuussa on kyllä edesssä berliinissä kokonainen. Tavoiteaika puolikkaalle olisi 1:50, about. voi olla kyllä liian kova.

Jätin ilmoittautumatta HCR:lle, kun se on aika ruuhkainen tapahtuma… mut nyt vähän kaduttaa. Olisi ollut hyvä treeni ennen Köpiksen maraa (toukokuussa). Paras juoksukokemus on viime kesän Tukholman maraton: +4 C, vetta piiskasi, tuuli ja oli kylmää. Mahtavaa 🙂 HCR:llä oisin tyytyväinen alle 2h aikaan, kun ei tämä kunto ole viime aikoina kohonnut.

Mikä haaste! Ajattelin heti, kun tämän kilpailun näin, että hitsit, jos voitan, niin sitten kyllä, kääk, juoksemaan! Olen ihan koukussa juoksuharrastukseen, mutta en ole vielä osallistunut mihinkään tapahtumaan. Uskoisin, että osallistuminen nostaisi todella paljon motivaatiota treenata ja toisi ihan uutta intoa harrastukseen!

Harmi ettet itse pääse osallistumaan HCR! 🙁

Mahtava arvonta! Tähän on ehdottomasti osallistuttava, vaikka hieman pelottavalta tuntuukin edes pieni mahdollisuus päästä HCR juoksemaan.

Aloitin juoksuharrastuksen vuosi sitten aivan nollakunnosta. Painoa oli päässyt kertymään aikalailla ja peruskunto oli aivan säälittävä. Tilanne ei auennut mistään dramaattisesta syystä vaan pikku hiljaa ymmärsin niinkin yksinkertaisen asian kuin se, että itse on itsestään vastuussa!

Viime kevään juoksu oli aikamoista räpeltämistä ja motivaation hakua. Viime syksynä palaset sitten loksahtivat paikalleen. Juoksusta tuli elämäntapa. Lenkkipolulle jäivät arjen paineet ja mahtava juoksukoulu huippu ohjaajineen houkutteli säässä kuin säässä kiskomaan trikoot jalkaan ja painamaan kovempaa kuin edellisellä kerralla. Kuukausi takaperin jouduin kuitenkin arvioimaan koko juoksuharrastukseni uudelleen. Kävellessäni töihin liukastuin ja väänsin polveni pois paikaltaan. Paranemisarvioksi sain epämääräisen useiden viikkojen arvion ja myötätuntoisinkin lääkäri kohotti kulmiaan kysyessäni koska pääsen taas juoksupolulle. Paraneminen on kuitenkin sujunut paremmin kuin odotin. Liikunnanvihaajasta on tullutkin liikunta koukkuun jäänyt tsemppaaja ja pikkuhiljaa kävelyn kautta olen nyt päässyt spinningpyörän selkään. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus kohdata juoksumatto silmästä silmään ensi kertaa loukkaantumisen jälkeen. Oli mahtava huomata kuinka kohonnut kunto auttoi itseasiassa paranemaan nopeammin, eikä loukkaantuminen lannistanutkaan takaisin sohvan pohjalle.

HCR oli tavoitteenani ennen loukkaantumista ja jos voittaisin osallistumisoikeuden itselleni, olisi tavoite kevään treenille ainakin paikallaan! Tavoitteeksi juoksulle asettaisin hyvällä tsempillä maaliin asti selviämisen!

En olisi varmasti lähtenyt HCR-reissua tähän saumaan tavoittelemaan ilman tätä arvontaa, mutta jos sen satun saamaan, niin se on varma merkki, että sinne kuulun! 🙂 Tavoitteena on silloin alle kahden tunnin kiepaus, kovempaa aikaa ei näillä talven treenimäärillä valitettavasti voi odottaa. Ja elämäni parhaita juoksulenkkimuistoja on äärettömän paljon. Vuokatinvaaran juoksulenkit kesken rippileirin tulen muistamaan aina, samoin raskausaikojen pallomahajuoksut. Mutta ei mikään vedä vertoja juoksulenkeille Sveitsissä tummuvassa illassa, kun heinäsirkat sirisivät, laventeli tuoksui ja juoksin iiiisoja ylämäkiä peltojen keskellä lehmänkellokilkutuksen saattelemana. <3

Loistavaa! Suunnittelin puolikasta myöhemmälle kesälle, mutta otan haasteen ehdottomati vastaan jos onni suosii arvonnassa. Olen taittanut matkan aikaan 2.14, joten lähden tuota omaa ennätysti varmasti uusimaan jos paikan saan. Harmi, ettet itse pääsee tapahtumaan mukaan. Kiitos kuitenkin koukuttavasta blogista 🙂

Tsemppiä operaatioon ja kuntoutumiseen!

Yksi kivoimmista juoksumuistoistani liittyy kyllä siihen, kun aloitin lenkkeilyn vuosien kaljankittaamisen jälkeen surkeilla varusteilla ja surkealla kunnolla. Usein kun painoin tuskaisena Töölönlahtea ympäri, tuli vastaan Kirka, joka joka kerta tervehti ja hymyili kannustavasti.

Mikä muuten on käyttäytymissääntö juostessa: milloin pitää tervehtiä kanssalenkkeilijää?

Vähänlaisesti olen taas juossut, mutta jos tämän arvonnan voitan niin pakkohan se on piristyä!! =)

Juoksuharrastuksen löysin äitini mukana, hän on juossut useita kymmeniä maratoneja. Äidin mukana sai sopivaa vetoapua alkuun, mentiin tarpeeksi hitaasti ja rauhassa 🙂

Paras muisto, olin Sloveniassa vaihdossa ja tuli juostua kohtuullisen paljon. Upeat maisemat oli siellä ja paikat juosta!! Juoksin myös siellä puolikkaan ja oli just hyvä tasainen reitti ensimmäiselle kerralle, kelit tarpeeksi viileät ja seura mainiota 🙂

Niin ja noin tasan kahteen tuntiin yritän päästä

Hep!

Ihan mahtava kilpailu 🙂

Paras muisto juoksemisesta liittyy ensimmäiseen maratoniinin Tukholmassa 2010. Oltiin treenattu puoli vuotta kahden minulle aluksi aika tuntemattoman naisen kanssa. Purettu toisillemme sydäntämme, parisuhteitamme ja ahdistuksiamme niillä poluilla. Avioliitto oli säpäleinä, mutta se tunne, kun maaliviivan ylitin: pystyn mihin vain! Ero tuli, mutta sain kaksi aikuiselämäni parasta ystävää juoksun ansiosta! Tai siis ei se ero juoksemisesta johtunut, mutta se ehkä auttoi jäsentämään ajatuksia siinä määrin, että löytyi uskallus hypätä tuntemattomaan 🙂

Kiva olisi Turkulaisena kokoa Helsingin juoksumaastot. aikatavoite 1:50 pintaan.

Tsemppiä ja pitkää pinnaa toipumiseen, kun sen aika koittaa!!

Mukana arvonnassa, oli tarkotus jo ilmottautua, mutta sitte en uskaltanukkaan, jos nyt voitan tässä arvonnassa nii lupaan lähtee juoksemaan!!

Haa! Juoksuharrastus tuli aloiteltua reilu vuosi sitten kahden pienen lapsen äitinä lähinnä mukavina omina hengähdyshetkinä. Touhu vei mukanaan ja ”jopa” 15km lenkkejä muutaman kerran heitetty. HCR olisi mahtava haaste, aikatavoite voisi olla siinä reilu 2 tunnin pintaan.

Mahtava arvonta. Mielelläni lähtisin HCR:lle juoksemaan. Puolikkaita on tullut juostua 5kappaletta ja jokaisen kerran jälkeen olen todennut, ettei ikinä uudelleen 😉

Mikäli arpaonni suosisi niin lähtisin tavoittelemaan 2 tunnin alitusta.

No voihan mikä kilpailu! Koskaan en voita mistään mitään, joten turvallisin mielin voin osallistua. Juoksusta innostuin n. 3 vuotta sitten, kun piti keksiä jotain endorfiinipiikkejä aiheuttavaa tupakoinnin tilalle. Paras juoksukokemus lienee vesisateessa ekaa kertaa koskaan ikinä juosten jaksettu kymppi vajaa kolme vuotta sitten kesäkuussa, pari päivää ennen Forssan suvi-illan kymppiä. Juoksukuntoa pitäis alkaa herätellä ensi kesän juoksutavoitteita ajatellen, mutta laiskuus on voittanut ja vähän ollut teknisiä vaikeuksia jalkojenkin kanssa (jos nyt vähän murtumaa ja sen sellaista…). Ehkä osallistumisoikeus HCR:lle motivoisi?

Aikatavoitteenahan toki on alittaa viime vuoden Rantamaratonin 2:18.

Unohtui se sähköpostiosoite. turtleontherunblogi(at)gmail.com

Moikka!

Haluun mukaan arvontaan. Tavoittenaa juosta puolikas onnistuneesti läpi. Olen on ja off juoksija niin lipussa olis kaipaamaani motivaatiota.

Hyvää kevättä!

Moi,

Tulipas tämä sopivasti. Pari päivää sitten päätin, että aijon osallistua HCRään. Juoksuharrastukseni on oikeastaan alkanut vasta tänä vuonna. Ennen joka keväinen lenkkeily kesti sen viisi kertaa, mutta nyt jokin on muuttunut ja olen oppinut lähes rakastamaan juoksemista. Tammikuun -20 pakkasessa juoksin ekan lenkkini ja sen jälkeen olenkin ollut lenkillä 4-5 krt viikossa. Ihanaa!

Aikatavoitteita en ole vielä miettinyt, mutta luulen, että pikkusen yli 2h siihen menisi.

Anu

Joko nyt olisi miun vuoro? Juostuja kilometrejä takana tuhansia, lihaskuntoharjoitteita tunteja ja taas tunteja. Mutta kun rohkeus ei riitä lähtöviivalle asti… On houkuteltu, haastettu ja lähes tulkoon uhattu, mutta vielä en oo taipunut, vaikka houkutus onkin suuri. Sen verran uskon kohtaloon, että jos tässä arvonnassa lykästää niin sitten on miun aika tullut. Ihan alkaa jänskättää 😉

Miulla matkakumppanina D1, joten omat haasteensa sekin tuo jo harjoitteluun. Ajan kun saisi nipistettyä alle 2 tuntiin.

-piijushka-

Mukana arvonnassa!

Innostuin viime keväänä juoksemisesta, kun seurasin miehen innostusta (laihdutti 40 kg ja innostui juoksemisesta) ja ensi kesänä olisi tavoite juosta ihka eka puolikas 🙂 HCR:iin on tuo ukko ilmoittautunut, mutta mä hannasin…

Tsemppiä sulle leikkaukseen ja toivottavasti toipilasaika menee nopsaan ja pääset sitten haaveita kohti harjoittelemaan.

Niin ja joku jäi… Mulla tavoitteena juosta alle 2 h 20 min.

Olen vasta kerran juossut puolimaratonin ja viime kesänä oli tarkoitus juosta toinen, mutta jouduin perumaan sen jalkaongelmien takia. Sen takia tänä vuonna on entistä suurempi halu päästä juoksemaan! Ja tietenkin täytyy alittaa edellinen aika, joten alle 1.55 voisi olla tavoite 🙂

Niin kuin blogissani vannoin ja vakuutin, etten (enää) osallistu HCR:lle… Vannomatta paras, sillä jos arpaonni sattuisi kohdalle, kyllä sinne pitäisi ehdottomasti lähteä kirmaamaan.

HCR olisi hyvä harjoitus kesäkuun alun Tukholman maratonille. Realistinen aikatavoite puolikkaalla on 1:50.

Onpa mahtava arvonta! Mietin jo viime vuonna ilmoittautumista puolimaratonille, mutta en sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi. Muutama viikko sitten aloin taas miettiä, että tänä vuonna voisi oikeasti mennä jonnekin. Tässähän olisi ihan loistava tilaisuus, jos sattuisi arpaonni suosimaan! 🙂

Olen harrastanut juoksua säännöllisen epäsäännöllisesti jo melko nuoresta pitäen. Siitä on kuitenkin 3-4 vuotta aikaa, kun aloin taas liikkua aktiivisemmin, ja sen myötä myös juoksuinnostus on kasvanut. Paras juoksukokemukseni on toivottavasti vielä edessäpäin, ehkäpä juurikin jonkin juoksutapahtuman merkeissä. Tähän mennessä ehkä parhaat juoksukokemukset ovat kuitenkin niitä lenkkejä, jolloin tuntuu, että voisi juosta loputtomiin. 🙂

Jos arpaonni osuisi kohdalleni, lähtisin tavoittelemaan aikaa 2h 15min.

Olen tässä mielessäni arponut erilaisia vaihtoehtoja kevään puolimaratoneille, kun tämä arvonta tuli vastaan blogissasi. Hieno idea!

Löysin juoksuharrastuksen nelisen vuotta sitten ja pikkuhiljaa hurahdin siihen täysin. Tunnistan itseni monesti juoksupäivityksistäsi. Parhaan flown ja sen jälkeisen endorfiiniryöpyn saan lenkillä, en jumpassa tai salilla.

Olen juossut kaksi puolimaraa, v. 2011 ja 2012 aikaan 1:53 ja nyt olisi tarkoitus parantaa aikaa. Olen treenannut juoksuporukassa vuodenvaihteesta saakka ja uskon kehittyneeni, koska nyt olen tehnyt kunnon vetotreenejä sekä hitaita pk-lenkkejä, jotka aiemmasta treenaamisestani puuttuivat. Olisi mahtavaa päästä HCR:lle testaamaan alittuisiko 1:50 tai jopa 1:45!?

Onpa kiva arvonta! Olen koko alkuvuoden miettinyt osallistumista, mutta en ole ilmoittautunut kun en tykkää juosta tuolla jäässä ja lumessa enkä tiedä miten juoksut alkaa keväämmällä kulkea (en ole ennen juossut puolikasta ja teloin syksyllä vähän polveani). Mutta nyt voisi uskaltautua kokeilemaan enivei! Tavoiteaika… ehkä jotain 2:12.

Kavereilla on ollut suuri vaikutus juoksuharrastukseeni. Osallistuimme porukalla viime toukokuussa Extreme Runiin ja innoistuin sen avulla juoksemaan. Tänä vuonna olen menossa Tukholman maratonille, joten tuo puolikas olisi hyvin kuukausi ennen Tukholmaa.

Juoksuinto on kadonnut lumenmukana mutta palaa toivottavasti kevään tullen takaisin. Osallistun siis arvontaan ja nähtäväksi jää pääsenkö haastamaan itseni 🙂

Arvonnassa mukana! Olen pitkään miettinyt puolimaratonin juoksemista, mutta en ole uskaltautunut ilmoittautua. Nyt jos voitto osuisi kohdalle, olisi pakko. Se olisi juuri se potku persuksiin, jonka tarvitsisin.

Vautsi mikä arvonta, messissa ollaan! Paras lenkkikokemus on viime syksyltä: juoksin Turkissa rantaviivaa kohti auringonnousua. Olin ainut hereillä olija ja juoksu kulki paremmin kuin erinomaisesti 🙂

kesatytonblogi@gmail.com

Hei 🙂

Aurinkoista sunnuntai ehtoota Porista.

Haluaisin osallistua arvontaan 🙂

Entisenä pullukkana ja nyt kolme vuotta reenailleena olisi mahtavaa päästä ”juhlimaan” Helsinkiin, juhlimaan sitä että mulla on mahdollisuus osallistua arvontaan missä voin voittaa tiketin päästä juoksemaan 21km 🙂 Ennen se olis ollut mulle kauhistus, mut nyt ottaisin haasteen vastaan super jännittyneenä ja iloisena et oon tehny sen oman hyvinvointini eteen 🙂

Jos lipun voittaisin niin sitten tarvis kyllä alkaa viimeisteleen kuntoa että voisin sit juhlistaa maalissa ja erittäin kiva olis bongata julkkisTsemppari 😉

Ps. Tää olis myös miehelle ja perheelle hyvä syy/ selitys lähteä Heltsinkiin juokseen ja samalla reisulla päästä ostoksille muuallekin kuin vaan Porriin 🙂

Aikatavoite olis 2h 15min (kaks vuotta sit juoksin 21km 2h 45min, uskallan koittaa parantaa 30min)

titta.viitala@luukku.com

Titta

Apua, en tiiä mistä alottaisin! 😀 En tiiä uskallanko osallistua puolikkaalle. Oon taistellut penikkavaivojen kanssa ja pelottaa, että jos alotan taas tosissani juoksutreenit (puolimaraa varten) juoksemalla 3-4 kertaa viikossa, niin penikat ärtyy taas. Juoksen siis nykyään yhäkin, 10km molemmin puolin, mut huomattavasti vähemmän penikoiden takia, ja oon vähän skeptinen sen suhteen että riittäiskö kunto reilun 21km matkalle, mut nyt se sitte selviäis.. Aikatavote.. ei mitään käryä 😀 maaliinpääsy ois jo hienoa, mut en mä sitä kyllä arvosta, jos siinä menee tolkuttomasti aikaa, joten ehkä n. 2,5h ois takaraja..

Juoksulenkit alkoi raskauskilojen pudotuksesta..olen vain pikkuhiljaa löytänyt itseni useammin ja useammin lenkkipoluilta viimeisen kahden vuoden aikana.Mieli vain palaa polulle..kymppi on juostu ja nälkä kasvaa ja olis aika mahtavaa päästä haastamaan itsensä puolikkaan kanssa.Huh,kuulostaa oikeasti se puolikas vähän utopistiseltä just nyt näissä pakkasissa mut kyl mua todella kiinnoistas.olis kipinä juosta niitä lenkkejä silloinkin kun ei niin nappais.Aikatavoitetta en ees miettis..ois vaan hieno kokemus ja ensiyritys..ensi kerralla sitten tavoitteetkin mukaan 😉

Osallistun arvontaan. Olisin tyytyväinen, jos pääsisin maaliin, mutta kovasti houkuttaisi haastaa itsensä kokeilemaan.

Löysin juoksun ilon viime keväänä ilmoittauduttuani naisten kympille. Olin aina ollut siinä uskossa, ettei juokseminen ole minun juttuni, mutta yhtäkkiä se tuntuikin ihan mahtavalta! Johtui varmaan siitä, kun kerrankin maltoin hölkkäillä aluksi ihan rauhassa omia fiiliksiä tunnustellen.

Nyt keskiviikkona alkaa järjetön lukeminen kauppakorkean pääsykokeisiin ja 50h/viikko lukemistahdille ulkona pinkominen on mitä mahtavinta vastapainoa. Odotan jo innolla kevään aurinkolenkkejä Töölönöahdella lukemisen lomassa. 🙂 HCR olisi mainio tavoite, kilometrejä kun taitaa seuraavina kuukausina kertyä aika mukavasti…

-Hilla

Heippa!

Heräsin HCR:n osalta niin myöhään, että menee turhan tyyriiksi. Intoa kyllä olisi.

Tavoitteena on suorittaa tänä vuonna elämäni ensimmäinen (ja varmaankin ainoa) maraton, joten HCR toimisi hyvänä tsekkauspisteenä miten urakka etenee..

Voi mä niin haluisin osallistua hcr:lle!! Päädenhän ainakin arvontaan, kiitos!!! Ihanaa kevättä sinuklle ja toipumista!

Edellisestä ja ainoasta puolikkaasta on nyt 3 vuotta. Lähes kahden vuoden juoksutauon jälkeen lenkit alkoivat taas sujumaan Midnight Runiin treenaamalla ja sen jälkeen jatkoin uudenvuodenjuoksuun ilmoittautuneena. Nyt on juostu muutama kuukausi ilman tulevaa tapahtumaa ja jotain lisämotivaatiota voisi tarvita.

Ehdottomasti mukana, kun en kerran saa itse ilmottauduttua vaikka kuinka kauan asiaa pohdin 😉 Kovasti tekisi mieli lähteä kokeilemaan puolikasta, vaikka juoksu onkin jäänyt pahasti muiden liikuntamuotojen jalkoihin. Talven muutamalla hassulla lenkillä juoksu on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tuntunut hyvältä, ja bränikät lenkkarit odottavat korkkaamistaan heti kunhan kevät vähän sulattaa teitä lisää. Lähinnä lähtisin kokeilemaan maaliin asti jaksamista, mutta pitäähän perfektionistilla olla aikatavoitettakin, joten varmaan johonkin 2h 15min ja 2h 30 min välille tähtäisin 🙂

Aurinkoista kevättä, toivottavasti toivut leikkauksesta hyvin ja pääset taas nauttimaan juoksusta!

RR

Mukana arvonnassa. Uutena vuotena päätin osallistua kesällä johonkin puolimaratooniin, samalla haastoin isäni mukaan. Juoksua olen jo jonkin aikaa harrastanut, mutta tavoitteita ei ole aiemmin ollut. Tavoitteena olisi ensimmäisellä kerralla päästä maaliin noin kahden tunnin aikatavoitteella:)

Hyvä syy lähteä etelään urheilun merkeissä ja vieläpä ehkä tapaamaan yhtä kivaa tyyppiä 😉 Suolainen on tuo ilmoittautuminen, toivottavasti arpaonnea olisi!

Moikka, olen löytänyt juoksun noin 10 vuotta sitten. Tehdessäni elämäntapa-remonttia. Siinä samalla karisi 20kg. Olen pienen lapsen äiti joten hyödynnän työmatkat juosten koska aika ei meinaa riittää arkisin muuten siihen määrään liikuntaa mihin olin tottunut ennen lapsen saantia . Juoksin viime vuonna HCR:nin ensimmäistä kertaa, aikaa 2.10 ja tavoite olisi 1h50min. Itse olen menossa juoksemaan HCR:n ja mikä olisikaan ihanampaa kuin tällaisen mattimyöhäisen, voittaa arvonnassa tuo osallistuminen =) Blogisi löysin vahigossa ja se on tosi kiva, ei turhaa hömpänpömppää!

Antaisin sporttityttärelle lahjaksi tämän osallistumisen! Kovasti hän jaksaa harjoitella, tämä olisi varmasti mieluisa palkinto. Ja samalla irtiotto arjesta ja matka Helsinkiin. Toivottavasti tärppäisi!

Vaimon kanssa lähtisin juoksemaan ja alle kahteen tuntiin tähtään. Hauskahan tuo olisi lähteä tätäkin koittamaan. Jos aurinko vähän paistais ja lenkkari veisi mukavasti niin mikäs siinä!

HCR olisi elämäni ensimmäinen puolimaratoni! Juoksua on tullut harrastettua nyt reilun vuoden verran, tosin viime kesän juoksut pilasi loukkaantuminen. Nyt on sitten juoksuintoa senkin edestä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *