Kehonhuolto

Helsingin parhaat leipurit

12.6.2014 Teksti: Elina Hovinen

Helsingin parhaat lihasleipurit löytyvät Helsingin Urheiluhieronnasta. Löysin paikan noin vuosi sitten muiden suosituksista ja sen jälkeen olen itse suositellut paikkaa kaikille, ketkä ovat kyselleet hyvien hierojien perään. Helsingin Urheiluhieronnan leipurit ovat kaikki superammattilaisia. Näin mä olen antanut itseni ymmärtää, koska kaikki HUHissa asioineet ystävät ja tuttavat ovat olleet tyytyväisiä. Tuolla ei vain mekaanisesti hierota, vaan sua hoidetaan ja perehdytään juuri sinun ongelmaasi. Ehkä parasta Helsingin Urheiluhieronnassa asioimisessa on leppoinen, välittävä ja rento tunnelma. Aina on tervetullut olo.

Tänään oli Helsingin Urheiluhieronnan toisen toimipisteen avajaiskekkerit, jonne oli kutsuttu muita bloggaajia. Uusi toimipiste avattiin Eerikinkatu ysiin. Sain avajaisissa ilmaiseksi puolen tunnin hieronnan. Tällä kertaa hieroja ei ollut Tuukka, vaan Tomi

Tänään multa hierottiin niska-hartiaseutu ikuisen päänsärkyongelman ennaltaehkäisynä. Ennaltaehkäisyhieronta oli rentouttavaa, koska mikään paikka ei ollut erityisen kipeänä. Torkahtelin ja nautiskelin. Kerrankin hieronta, jossa ei tee mieli monottaa hierojaa. Mä yleensä hakeudun hierontaan vasta siinä vaiheessa, kun paikat ovat kipeät tai on jokin erityinen ongelmatilanne kropassa päällä. Silloin se hieronta sitten yleensä myös sattuu. Voisi siis toistekin mennä hierontaan ilman mitään erityistä ongelmaa. 

Paikalla oli myös ihana Steffi. Onnea viikonlopun kisoihin!

Tiskin takana The taikuri – Tuukka. Varasin hänelle heti seuraavan vapaan ajan, vaikka jalat eivät ole nyt missään pahassa kunnossa. Tomi oli vakuuttava hieroja, mutta Tuukka on niin kärryillä mun eriparijaloista, etten uskalla vaihtaa hierojaa enää tässä vaiheessa.

Tämä ei ole maksettu mainos. Mä olen oikeasti ollut ihan supertyytyväinen ja kiitollinen HUHista saamaani apuun nivus-/lonkankoukistajavaivaan.

Kuvat on otettu Canon EOS M:llä, jonka sain pariksi viikoksi testiin.

Kommentit (2)

Kiitos! 🙂

Kiitos myös haasteesta, yritän ehtiä vastaamaan. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *