Treenipäiväkirja

Helsinki Bootcamp

8.6.2015 Teksti: Elina Hovinen

Lauantaina oli Helsinki Bootcamp, jonka tuli pitämään Levi Wellness Clubin Laura Peippo. Bootcampin tarkoitus oli esitellä, mitä heinäkuun lopussa Levillä on luvassa. Silloin Levillä järjestetään Arctic Bootcamp Challenge.


Vasemmalla Levi Wellness Clubin toimari ja oikealla the one and only Laura Peippo

Olin viime syksynä Levillä Ruska Bootcampilla, joten osasin vähän pelätä mitä on luvassa. Lauran treenit tehdään ulkona eikä treeneissä käytetä mitään vimpaimia. Lapin bootcampilla heitettiin kivenmurikoita, kannettiin tukkeja ja pyöriteltiin autonrenkaita.

Lauantainen bootcamp oli kahden tunnin pituinen, mutta sitäkin tehokkaammin otti ainakin meikäläisestä luulot pois. Mulla on nyt jalat yhtä kipeet kuin ekan maratonin jälkeen. Eli todella kipeät. Kiitokset vain Peipolle.

Hilauduin paikalle jännittynein mielin. Onneksi törmäsin heti alussa pariin tuttuun, joiden kanssa sai vähän purkaa jännitystä. Jännitystä ei varsinaisesti helpottanut kyltti, jossa luki #FaceYourFears. Ennen treenin alkua Peippo väitti, että hänestä on tullut ihan pehmo eikä hän osaa enää huutaa. No melkein. 😀 Kohta Peippo avasi äänensä ja komensi meidät riviin. Siitä alkoikin meno ja meininki. ”Lisää! Nopeammin! Paremmin! jaksaa, jaksaa…” Kannettiin toisiamme reppuselässä ja olkapäällä, mentiin mittarimatoa, tetsattiin, askelkyykättiin, punnerrettiin, möngerrettiin toistemme alta, juostiin viivajuoksua, tehtiin loputon määrä yleisliikkeitä… Treenattiin toisiamme tsempaten ja huudettiin välillä #NotMeButWe. Niin, mä taisin jo sanoa, että mun jalkoihin sattuu, mutta en myöskään pysty yskähtämään ilman irvistystä ja muutenkin koko yläkroppaa kivistää. Pakaroitakin ihan särkee. Ei oo heleppoo.

Jotkut sai ruhjeitakin.


Laura oli mun taistelupari. Kiitos tsempistä!

Taukoeväät


Zero Point oli ollut mukana järjestämässä tapahtumaa, eikä sieltä tarvinnut tyhjin käsin lähteä kotiin.

Kahden tunnin aikana tuli tehtyä jos jokunen toisto. Enpä ollutkaan tehnyt aikoihin mitään lihaskuntoliikkeitä. Olen viime aikoina oikeastaan vain juossut ja pyöräillyt. Oli tosi kivaa ja hauskaa tehdä porukalla. Ja ehkä paras anti näissä bootcampeissa on se, että kun luulee, että voimat on loppuneet, niin aina löytyy vielä uusia vaihteita. Yllättäen sitä teki esimerkiksi kolmenkymmenen punnerruksen sijaan 45.


Lopuksi olo oli voittamaton. Vasemmalla Juoksujalkaa-Laura ja keskellä Tuija Pehkonen. Kaikkien polvet vihertää möngertämisestä.

Olisi niin siisti päästä heinäkuussa Leville varsinaiselle bootcampille. 🙂 Kuvasin bootcampilta videoa ja koitan saada niistä teille koostettua jonkinlaisen maistiaisen, kunhan pääsen ensin koneeni kanssa samalle taajuudelle.