Juoksu

Helsinki City Trail -arvonnan voittaja

8.10.2015 Teksti: Elina Hovinen

Nyt on aika arpoa Helsinki City Trail -polkujuoksukisan osallistumisoikeus. Arvontapostaus löytyy täältä. Onnettarena tällä kertaa toimi työkaverini, joka arpoi voittajaksi 12. kommentin, jonka oli jättänyt Vuokko. Olen lähettänyt voittajalle viestin, mikäli voittaja on estynyt tai ei vastaa viestiini tämän viikon aikana, arvon osallistumisoikeuden uudestaan. Lämmin kiitos kaikille kommenteista! Oli kiva lukea, minkälaiset jutut teitä kiinnostaa ja mitkä vähän vähemmän. Antakaa jatkossakin palautetta, että tiedän mihin suuntaan voin blogiani viedä.


Kuvat viime lauantain Vaarojen Maratonilta: Karri Pasanen

Reilun viikon päästä juostaan Helsinki City Trail. Ilmoittautuessani 21 kilometrin matkalle mua vähän jännitti. En ollut koskaan juossut poluilla noin pitkää matkaa ja mietin miten raskas se on. Viime lauantaina juoksin Vaarojen Maratonin 43 kilometriä, jonka jälkeen en malta odottaa, että pääsen taas polulle juoksemaan. Enää tuo puolimaraton ei pelota lainkaan. Mahtava päästä juoksemaan!

Ihmeellistä on se, miten kroppa tuntuu jo ihan palautuneelta. Voiko olla mahdollista? Mulla oli juoksun jälkeen lähinnä niskat ja pohkeet kipeät, mutta enää ei ole kumpaakaan. Maanantaina poljin vähän kuntopyörää ja soudin, jonka päälle venyttelin huolellisesti. Tiistaina vähän pyöräilin ja eilen kävin salilla vetämässä maasta, tein penkkipunnerrusta ja vähänpikkasen kyykkäsin etukyykkyä (30 kg, 35 kg ja 40 kg). Jalat ei tietenkään ollut ihan iskussa ja väsyivät nopeasti, mutta onhan tässä salitaukoakin takana. Otan silti tämän viikon loppuun asti aika iisisti. Tänään pyöräilin työmatkat ja illalla kevyt lenkki, huomenna vuorostaan julkisilla töihin. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava fiilis edelleenkin Vaaroista ja koko polkujuoksusta! Elämä muutenkin maistuu! Kunpa nämä ihanat syyssäät pysyisivät tällaisina! Niin kaunista! Huutomerkki!

Pirtsakkaa syksyä sullekin! ☀️

Kommentit (2)

Polut on kyllä vienyt totaalisesti mennessään. Huomasin kuvista, että olit kans juoksemassa. Olis ollut kiva törmätä!

Ihanaa! Poluilla juokseminen kyllä vie mennessään :)! Mäkin tulen City trailille, mutta tällä kertaa vain 12 kilsan matkalle! Ja joo, poluilla juokseminen on niin kivaa, kun ei oo rankkaa jaloille ja pitkiltäkin matkoilta palautuu nopeammin :)!

Polut on kyllä vienyt totaalisesti mennessään. Huomasin kuvista, että olit kans juoksemassa. Olis ollut kiva törmätä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *