Kauneus

Hemmottelua iholle

23.4.2017 Teksti: Elina Hovinen

*Kaupallinen yhteistyö MayBeauty

Testasin muutama kuukausi sitten MayBeautyn Incredible Face Maskia. Tuo maski irroitti mukanaan mustapäitä ja ihon rasvaisuutta. Nyt sain testattavaksi saman firman toisen kasvonaamion, Incredible Pore Maskin. Tämä kasvonaamio lupaa imeä talin ja rasvan iholta, puhdistaa ihohuokoset ja sulkea ihohuokoset, jolloin lopputuloksena olisi tasaisempi ja puhtaampi nassu.

Mun ihohuokoset on aina ärsyttävän aukinaiset ja näkyvät. Jälleen kerran naamiolle oli tarvetta kuukautiskierron tiettyyn aikaan, jolloin iho kukkii, on epäpuhdas ja rasvainen. Toivoin puhdistavaa ja freesaavaa lopputulosta.

Let’s testataan! Lähdin testaamaan tuotetta luottavaisin mielin, sillä aiempikin naamio oli tehokas ja olin ollut siihen tyytyväinen. Testasin tätä kasvonaamiota ollessani lasten kanssa Turussa reissulla. Ihanaa hemmottelua.

Tästä lähdettiin. Mulla on aika suuret ihohuokoset ja toivoin, että tämä naamio auttaisi siihen. Iho oli muutenkin (jälleen) aika kukkivainen, kuiva ja epäpuhdas.

  1. Pore Mask levitetään puhtaalle iholle.

2. Naamion annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia. Kuivuessaan naamio pureutuu ihoon.

3. Vaikutusajan jälkeen pese naamio pois lämpimällä vedellä.

4. Kuivaa iho ja levitä kasvoille voidetta. Helppoa!

5. Nauti lopputuloksesta. Iho tuntui naamion pesemisen jälkeen todella puhtaammalta ja raikkaammalta sekä ihohuokoset tuntuivat, hämmästyttävää kyllä, pienentyneen erityisesti nenän iholta. Tykkäsin tästä naamiosta erityisesti siksi, ettei tätä tarvinnut repiä kivuliaasti iholta, vaikka siinäkin oli tietynlainen viehätyksensä. Pore Maskia oli helpompi käyttää ja lopputulos oli vähintäänkin yhtä raikas.

Jos haluat kokeilla tätä naamiota, saan tarjota teille nyt 30 % alennuksen käyttämällä koodia ELINAPORE. Klikkaa tästä ostoksille.

Kommentit (5)

Sain kaverilta lahjaksi tätä naamiota viime talvena ja hitsit että oon kyllä tykästynyt! Kerta viikkoon kun käyttää niin iho pysyy pehmeenä ja huomaan oikeasti eroa noiden ihohuokosten koossa 😉

Tilaukseen! Oli niin hyvä se näiden musta naamio että pakko kokeilla tätäkin 🙂

Tää oli musta vielä parempi! 🙂

Sain kaverilta lahjaksi tätä naamiota viime talvena ja hitsit että oon kyllä tykästynyt! Kerta viikkoon kun käyttää niin iho pysyy pehmeenä ja huomaan oikeasti eroa noiden ihohuokosten koossa 😉

Kiitos alekoodista!

Ole hyvä! Kiva, jos tuli tarpeeseen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *