Valokuvaus

Herkunhimoa ja ihmetystä

25.11.2012 Teksti: Elina Hovinen

Vähän matalaliitofiiliksiä ollut ilmassa, mutta nyt saa riittää. Negatiivisiin asioihin keskittyminen ei vie mua eteenpäin eikä auta mitään, joten yritän kovasti keskittyä kaikkeen hyvään mitä ympärilläni on ja niitä asioita onneksi on.

Ehdin perjantain ja lauantain aikana kuitenkin sen verran rypeä negatiivisissa fiiliksissä, että sain aikaiseksi hirveän herkunhimon. Näköjään minulla on tapana lohduttaa itseäni syömällä. Tein lakkoiluun pienen myönnytyksen. Join perjantaina pari lasia punaviiniä juuston kera.

Perjantaina piristin itseäni ja lapsia laittamalla kynttiöitä.

Kummipoika perheineen oli yökylässä. Saimme miehen kanssa aamupalan sänkyyn. Kuinka monella on vastaavia yövieraita? ♡

Sitten sitä ihmetystä. Sukuumme syntyi reilu viikko sitten kaksi täydellisen kaunista lasta, kaksoset. Erityisen pysäyttävää. Ihme.

Harvoin näkee mitään näin ihmeellistä ja täydellistä.

Tein meille iltapalaksi hampurilaiset. Oli ihan törkeän hyvää. Sämpylät leivoin aiemmin päivällä ja pihvit tein myös itse. Välissä oli cheddaria, suolakurkkua, tomaattia, chilimajoneesia, ketsuppia, sinappia, jalapenoja ja pihvi. Aijai.

Mulla oli tänään joku viiraus, kun innostuin tekemään lounaan oikein perusteellisesti alusta loppuun itse, samalla leivoin sämpylät ja omenapiirakan kaksosten perheelle.

Ainiin, pakko tunnustaa. Söin lauantaina pannukakkua, neljä palaa. Oops.

Öitä ja mahtavaa alkavaa viikkoa! Keskitytään vain hyviin asioihin, eiksni?

Lue myös

Suosittelemme