Elämä

Hiekkaa hampaiden välissä

13.6.2011 Teksti: Elina Hovinen

Kiukku. Kirjoitin jo pitkät pätkät ja sitten selain kaatui. Laitan nyt vain kuvia sitten, kun en jaksa enää uudestaan naputella.

Eilinen oli jälleen kiva päivä. Vietettiin hellepäivä hengaten aamupäivän Lintsillä ja iltapäivällä palloiltiin keskustassa ihmetellen Helsinki-päivän meininkiä. Ihana meno! Narinkkatorilla oli koripalloilijoita, tanssijoita ja livemusaa. Kuultiin mm. Super Jannea. Joka puolella oli hirveästi ihmisiä ja kiva tunnelma.

Tänään olikin sitten ankea, harmaa ja kolea sää. Nautin kuitenkin pyöräilystä.  Pyöräilin niin kovaa kun vain reisistä lähti. Kotiin tullessa mulla oli joka paikka ravassa. Suustakin löytyi hiekkaa. 😀 Mun pyörässä ei siis ole lokasuojia, ei edessä eikä takana. Oon suunnitellut ostavani sellaiset klipsikiinnitteiset lokasuojat, mutten ole saanut aikaiseksi.

Arvatkaas mitä? No sitä, että mulla on enää 18 aamua kesälomaan. Kesäloman ensimmäiseksi viikoksi menen purjehtimaan. Yksin, tai siis ilman miestä ja lapsia. Tätä purjehdusreissua on suunniteltu suurinpiirtein siitä asti, kun esikoiseni syntyi ja nyt se vihdoinkin toteutuu. En malta odottaa! Ihan parasta!

Nyt nukkumaan, että jaksan herätä huomenna töihin.