Valokuvaus

Hiihtoloma

20.2.2013 Teksti: Elina Hovinen

Hello! Arvatkaas mitä? Mä kysyin yhtäkkiä tiistaina esimieheltä saisinko pitää torstain ja perjantain lomaa. Sain luvan. Jei! Tässä sitä nyt hengataan pyjamahousuissa kiireettömästi puhtaassa kodissa. Siivoojat kävi tänään. Olin illan perkaamassa parin viikon takaisen hääkeikan kuvia ihanan Senjan luona. Valokuvaus on raadollinen laji, tuntuu, ettei koskaan ole riittävän hyvä. Tällä hetkellä kuvausitsetunto on nolla, siksi se kamera onkin pysytellyt aika hyvin tuolla kameralaukussa. Ei se taito ainakaan kehity, jos kameraa ei käytä. Senjan luota nappasin mukaan nipun inspiraatiota, joten eiköhän se tästä taas. 

Kuvat parin viikon takaiselta toiselta kuvauskeikalta, ihan raakana suoraan kamerasta.

Olen vihdoinkin parantunut flunssasta ja tänään oli tarkoitus juosta töihin, mutta muistinkin aamulla, että enhän mä voi, kun pitää siivoojien kanssa kirjoittaa sopimus. Töistä suoraan meninkin kuvanperkauspuuhiin ja nyt vasta tulin kotiin.

Huomenna lisää kuulumisia, lupaan.

Kommentit (2)

poppis: Kiitos kaunis! 🙂

Ihania kuvia! Pidä vaan visusti kamera esillä. Vaikka otos ei tuntuisikaan itsestä (teknisesti) parhaalta mahdolliselta, riittää kun saa sullottua tunnelman kuvaan. Sulla on se taito hyppysissäsi!

poppis: Kiitos kaunis! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *