Kauneus

Hiusmallina

6.5.2012 Teksti: Elina Hovinen

Ihan ensiksi pahoittelen hiljaisuutta. Viikko on ollut kovin kiireinen.

Torstaina olin miehen veljen hiusmallina. Hän on Joicon kouluttaja ja pyysi minua hiusmalliksi. Asiaanhan ei vaikuttanut millään tavalla se, että olin ensin valittanut vihaavani hiuksiani ja haluaisin hänen mielipiteen siitä, mitä hiuksille pitäisi tehdä. Torstaiaamuna aikaisin raahauduin keskustaan yhteen kampaamoon, jossa koulutustilaisuus pidettäisiin. Kokemus oli kiva. Mukavaa porukkaa, rento meininki ja sain uudet hiukset. Oli tosi jännää istua kampaamotuolissa leikattavana näkemättä peilistä mitä tapahtuu. Kuulin tietysti selostuksen koko ajan mitä nyt tapahtuu, mutta ei mulle välttämättä avaudu mitä tarkoittaa androgat-leikkaustyyli (vaimikäsesananytoli), tai että mittapituus otetaan tästä näin ja noudatetaan tätä leikkauslinjaa.

Lähtötilanne. Ensin laitettiin raidat, sitten laitettiin päälle sävy ja leikattiin.

 

Lopputulos. Oon tosi tyytyväinen hiuksiin. Eivät hiukset minun laittamanani tietenkään näytä samalta, mutta tyytyvinen olen. Hiukset näyttää nyt paljon kevyemmiltä, ne laskeutuu paremmin ja väri näyttää raikkaammalta. Voisin ottaa hiuksista kuvia, kunhan haen kameran töistä, jonne se jäi perjantaina.

Jos haluatte päästä superammattilaisen käsittelyyn, niin Jussi leikkaa Kampin keskuksen 5. kerroksessa Puressa.

Tällä viikolla olen ollut katsomassa myös Suomen avauspeliä MM-kisoissa (huh huh), eilen ystävän polttareissa ja tänään menemme vielä katsomaan Idolsin finaalia. Haipakkaa. Mukavaa sellaista. Näistä myöhemmin lisää.