Matkustus

Honeymooners says hi

12.1.2016 Teksti: Elina Hovinen

Ihanaa olla naimisissa! Ihanaa olla lomalla! Ihanaa olla lämmössä!

Ensimmäisinä päivinä oli koko ajan olo, että pitäisi tehdä jotain erityistä. Sitten tajuttiin, että meidän ei pidä tehdä yhtään mitään. Ei edes urheilla. Ollaan tämä päivä lojuttu kylmä juoma käden ulottuvilla lähellä vilvoittavaa allasta ja nenä kiinni kirjassa. Suojakertoimista on huolehdittu, siitä ei kannata huolestua. Olen tosi tarkka siitä, etten aio elämässäni palaa sitä ensimmäistäkään kertaa.

Tänään aamupäivällä Ramilla venähti selkä, siitäkin johtuen ollaan otettu tämä päivä tosi iisisti. Aika ihanaa lukea kirjaa kiireettömästi ilman mitään aikatauluja. All inclusiven ruokailuajatkin ovat sen verran väljät, ettei tosissaan tarvitse nälkää nähdä. Tänään oli aikeissa pelata tennistä, mutta se nyt jäi haaveeksi ainakin toistaiseksi. Ensimmäisinä päivinä käveltiin niin paljon, että pohkeet ovat jumissa vieläkin. Toisen päivän saldoksi keräsimme 15 käveltyä kilometriä. Ei mitään varsinaista urheilua, mutta mukavaa hyötyliikuntaa.

Hotellimme on Gran Canarialla Puerto Ricossa korkealla vuoren rinteellä. Alas rannalle on matkaa ehkä kilometri, reitti sinne kulkee kiemurtelevia portaita. Rappusia on reilut 700, eli sitä hyötyliikuntaa tulee kuin varkain.

Nyt taas kirja käteen ja lojumaan. Ensi viikolla jaksaa sitten painaa duuneja ja arkea tämän loman voimin.

 

Kommentit (4)

Kiitos paljon! 🙂

Voi toi viimeinen kuva! Ihana kikkarapää :D.

Älä muuta sano! Mä rakastan (myös) noita kikkaroita! 🙂

Lämpimät onnittelut teille<3

Katsoinkin kuvien perusteella, että näyttää Puerto Ricolta, ihana paikka!

Kiitos paljon! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *