Treenipäiväkirja

Huomenta Valkealasta!

25.6.2011 Teksti: Elina Hovinen

Hyvää huomenta Valkealasta!

Täällä se nakkisilmäinen mökkipirjo naputtelee kömmäkästä. Täällä sataa vettä, joten maltan istua hetken koneella. Meidän juhannusaatto oli rento ja mukava. Voin ylpeänä kertoa, että juhannukseemme ei kuulu pisaraakaan alkoholia. Eilen heräsimme seitsemältä lasten rallatteluun. Aamupalan jälkeen kävimme miehen ja miehen veljen kanssa juoksemassa 8,3 km ihan hitaasti. Lenkiltä tullessa meitä odotti lämmitetty sauna ja ihana ruuan tuoksu. Ruuaksi oli ihan sairaan hyvää lohta ja uusia perunoita. 

Päiväunien jälkeen tänne tuli miehen sisko perheineen ja iltapäivä olikin täyttä hälinää, hyvällä tavalla. Lapset rupesivat miehen siskon johdolla suunnittelemaan esitystä meille aikuisille.

Esitykseen sisäänpääsymaksu oli yhden kävyn ja makkara ja limu maksoi myös yhden kävyn. Lapset tanssivat ja lauloivat meille ihan innoissaan. Kuopus toimi seremoniamestarina ja kuulutti seuraavan esiintyjän lavalle soittamalla ”trumpettia” – töttöröttöröttöröö. 😀

Loppukumarrukset.

Sit mä paistoin iiison pinon muurikkalettuja, joita syötiin mansikkahillon ja kermavaahdon kanssa. Niin kesää!

Ilta oli kaunis. Lopuksi poltimme kokon, joka meinasi jäädä sytyttämättä.

Jos sade lakkaa, lähdemme käymään Repoveden kansallispuistossa. Sykemittari kertoo, että on tänään lepopäivä. En mä jaksais tänään liikkua muutenkaan. On ihan jokainen lihas ihan jumissa. Venyttely voisi toimia.

Eilinen lenkki

Matka: 8.39 km
Kesto: 58 min
Syke: keski – 140 bpm, max – 172 bpm
Kalorit: 445 kcal

Kommentit (3)

Sari-62: Kiva kuulla, että Evitan blogit inspiroivat! 🙂 Kiitos sinulle ihanista kommenteista. Näistä tulee hyvälle tuulelle.

Mari: Me ei sitten päästykään Repovedelle, mutta seuraavalla mökkireissulla sitten. Valkeala ja Kouvola on kyllä kaunista seutua.

Myöhäinen huomen!Tuttuja maisemia:entisten appivanhempien mökki sijaitsee lähitienoolla Vuohijärvellä,kansallispuisto tuttu ja upea retkikohde.Itse lopetin eilen yövuorot ja nukuin(kaupungissa)pitkään univelat pois.Kohta edessä lähes päivittäinen 24km pyörälenkki(olen oikeasti saanut kipinää terveempään,onnellisempaan elämään Evitan blogien kautta).Hyvää elämää ja onnellista mökkeilyä teille kaikille.

Repovedellä pitäisi itsekin käydä tänä kesänä – täältä Mäntyharjusta on sinne niin lyhyt matka että ihan nolottaa tunnustaa etten ole käynyt siellä kuin kerran elämäni aikana, ja siitäkin on aikaa jo monta vuotta.

Kauniissa maisemissa olette viettäneet Juhannuksen :).

Sari-62: Kiva kuulla, että Evitan blogit inspiroivat! 🙂 Kiitos sinulle ihanista kommenteista. Näistä tulee hyvälle tuulelle.

Mari: Me ei sitten päästykään Repovedelle, mutta seuraavalla mökkireissulla sitten. Valkeala ja Kouvola on kyllä kaunista seutua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *