Kauneus

Hyvät hiukset – itsevarmempi olo

19.7.2017 Teksti: Elina Hovinen

*Kaupallinen yhteistyö Kampajussi

Jokainen nainen tietää, että kampaajan täytyy olla sellainen, johon luotat. Moni nainen on varmasti kokenut sen, että on lähtenyt kampaajalta itkien pois, kun hiuksista on tullut jotakin muuta kuin olit toivonut. Parhaimmillaan kampaajakäynti on sinne mennessä, siellä ollessa ja pari viikkoa kampaajakäynnin jälkeen yhtä juhlaa. Itse laiskana tyttönä käyn kampaajalla vähän turhan harvoin, mutta nautin siitä reissusta sitten sitäkin enemmän. Minun kampaajallani käydessä ei tarvitse pelätä, että hiukset menisivät pilalle, päinvastoin. Saan koko kampaajakäynnin keskittyä rentoutumiseen eikä pelkäämään lopputulosta.

Olen käynyt Jussin kampaamossa nyt viimeiset 17-vuotta, välillä Jussin ollessa muualla olen uskaltautunut Marian käsiin yhtä hyvin tuloksin. Luottokampaajanani toimii Jussi Juntunen, alias KAMPAJUSSI. Jussin kampaamo sijaitsee Mannerheimintie 31:ssä, Töölön hallia vastapäätä. Kampaamossa työskentelee Jussin lisäksi mainitsemani Maria, huippuammattilainen hänkin.

Tällä kertaa hiuksia vähän vaalennettiin ja lyhennettiin. En tiedä mitä Olaplex-taikoja Jussi hiuksilleni teki, kun ne tuntuvat nyt paljon hyväkuntoisemmilta ja raikkaammilta vaalentamisesta huolimatta. Taisin itse olla loman kynnyksellä sen verran väsynyt, että onnistuin nukahtamaan pesupaikalle päähieronnan ja hiustenpesun ajaksi.

Jussi lupasi teille lukijoilleni -20 % alennuksen koodilla ENDORFIINIKOUKUSSA. Alennuskoodi on voimassa syyskuun loppuun saakka. Nyt on siis hyvä sauma käydä laittamassa hiukset kesälomien jälkeen iskuun, jotta voi taas särmänä suunnata neukkaripöytiin. Jussi & Maria leikkaa ja värjää tietysti ihan yhtä pätevästi myös miesten ja lasten hiuksia.

Nappaa puhelin kouraan ja varaa heti aika:
Jussi 044 519 7276
Maria 040 709 4640
Kuvat: Rami Hovinen

Kommentit (2)

Lämmin kiitos, Paula!

Kauniit hiukset ja kaunistut vaan koko ajan!

Lämmin kiitos, Paula!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *