Kilpailu

I Love Me – lippuarvonta

30.9.2014 Teksti: Elina Hovinen

Vielä ehtii äänestämään blogiani Sport & Wellness Blog Awardseissa. Blogini on ehdolla Sport-kategoriassa.

SWBA_logo

Voittajan valitseminen tapahtuu I Love Me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 17.10.2014. Saan nyt arpoa teidän lukijoiden kesken 2 lippua kyseisille messuille.

Arvonta on voimassa sunnuntaihin saakka.

Endoriinikoukussa_banneri.jpg

Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymykseen: Miksi mielestäsi blogini kuuluisi voittaa kyseinen palkinto? Tai jos olet äänestänyt jotakin toista blogia (ymmärrän hyvin, taso on kova), niin anna risuja tai ruusuja blogilleni. Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, että saan yhteyden voittajiin.

Ihanaa ja aurinkoista syksyistä viikkoa!

Kommentit (81)

Mukavaa luettavaa 🙂

Blogisi on täynnä älyttömän motivoivaa luettavaa. Kiitos siitä.:)

Todella inspiroiva blogi,
aina lukemisen jälkeen sellainen olo että ”mäkin haluun”

Koska sinä osoitat miten äiti, vaimo ja työssäkäyvä voi saada mahtumaan arkeen niin perusliikunnan kuin tavoitteellisenkin urheilun.

Ja koska kuvasi ovat kauniita, vaikka se ei nyt varmastikaan varsinaisesti ole valintakriteeri voittajalle 🙂

Onnea kisaan!

Blogisi on voittaja-ainesta, koska se saa kaltaiseni sohvaperunankin sitä päivittäin seuraamaan. Sinulla on terävä kynä ja mainio huumori. Tykkään!
johannan.postilaatikko(at)gmail.com

Koska näytät että työssäkäyvä äiti voi harrastaa tavoitteellista liikuntaa sekä saavuttaa tavoitteet.
Ja koska blogisi kautta löysin Vauhtisammakon juoksukoulun! 🙂

Sun kirjoitukset ei hienostele taikka silottele, vaan kirjoitat monesta asiasta juuri niinkuin ne on. On ne sit hyviä tai kurjia juttuja. Ja sun kokeiluja ja kokemuksia eri urheilulajeista jne on aina mukava lukea. Ainoastaan harvasta kirjoitustahdista voisit saada multa risuja, mutta senkin ymmärrän itsekin urheilevana ja työssäkäyvänä äitinä. Pelkästään ruusuja jaossa sulle siis. ☺️

Mun mielestä sun blogi on mielenkiintoinen, monipuolinen, raikas ja rehellinen ja aito. Lisäksi tykkään sun tavasta kirjoittaa. Motivoit omalla esimerkilläsi muita, mutta et kuitenkaan pidä omaa tapaasi toimia sinä ainoana oikeana, vaan annat tilaa ja arvoa myös muille.

Sinun blogisi erottuu joukosta, koska vain harvoissa on yhdistetty juokseminen ja salitreeni, omatkin harrastukseni. Lisäksi olet esimerkki, että myös äitinä on aikaa pitää itsestään huolta, jos vain haluaa tarpeeksi. Itselläni ei ole lapsia, mutta monilla tuttavapiirissä on. Nämä vanhemmat aina sanovat, että kyllä sulla nyt on aikaa treenata, mutta odotapa vaan, jos saat lapsia, niin ei enää ole. Silloin aina mietin, että jos tarpeeksi haluaa, niin varmasti on, vaikkei varmastikaan samoissa määrin. Miksi treeni on aina se, mistä joutuisi luopumaan? Eihän kenellekään sanota, että sitten kun sulla on lapsia, niin et kyllä enää pääse kuoroharjoituksiin. 😀

Koska blogisi yksinkertaisesti on mielenkiintoista ja virkistävää luettavaa ja annat hyvää esimerkkiä muille asenteellasi.

Tykkään elämänmakuisesta blogista ja kauniista kuvista, motivoivaa :)!

Blogissa on upeita kuvia ja suuri inspiraation lähde! 🙂

Rento asenne, myönteinen kirjoitustyyli, tsemppaava meininki ja mielenkiintoiset jutut vetävät uudelleen ja uudelleen postaustesi pariin! Keep up with the good work!

Blogistasi saa aina inspistä itselle liikkumiseen 🙂

Blogisi on helppolukuinen ja motivoiva.

Blogisi on omalaatuinen ja saan siitä paljon motivaatiota itselleni 🙂

Blogisi koskettaa tavallaan myös ”omaa elämäntilannetta” äitiyden vuoksi jonka takia blogissasi on paljon hyvä asiaa. Blogisi innoittaa muitakin äitejä liikkumaan ja tämän vuoksi minusta ansaitsisis voiton 🙂

Blogisi on elämänmakuinen ja antaa motivaatiota liikunnan, työn sekä perhe-elämän yhdistämiseen.

Blogisi on inspiroiva ja ennen kaikkea rehellinen. Kerrot omista kokemuksistasi ja havainnoistasi esim. hormonitasapainon suhteen. Kovin moni ei näistä asioista kirjoita. Lisäksi olet herättänyt kiinnostuksen raakasuklaata kohtaan 😛
Tsemppiä ja kaikkea hyvää syksyyn 🙂

Äänestin tietty sua! Sun blogi on aito ja rehellinen, kannustava ja inspiroiva, ja vielä korkeatasoinenkin! Sulla on järki päässä urheilun suhteen ja olet uskomaton esimerkki meille lukijoille. Oot paras!

Käsittelet blogissasi paljon mielenkiintoisia aiheita ja kiva kun julkaiset myös kuvia 🙂

Motivoit ja inspiroit liikkumaan, antamatta elämästä liian ruusuista kuvaa. Kirjotat rehellisesti elämästä sellaisenaan.

Blogisi on ansainnut voiton koska kirjoitat mukavalla tavalla tavallisen perheenäidin arjesta
ja siitä, miten saat kodin, työn ja urheilun sopimaan mutkattomasti arkeesi.
Tykkään hauskasta ja rempseästä tavastasi kirjoittaa. Tykkään myös siitä että blogisi ei lukeudu fitnessbloggajien kastiin. Kaikista eniten tykkään kuitenkin siitä että olet saanut minutkin liikkumaan esimerkilläsi joten blogisi tottavie on ansainnut voiton!

Tervesin Terttu Terävä

Insipiroiva ja monipuolinen blogi! 🙂
Aina on sellanen fiilis että haluis luke lisää 😀

Sum blogi on niin inspiroiva ja energinen! Tulee itelle aivan huikee fiilis aina ku luen sun blogipäivityksiä ja saan uusia ideoita ja vinkkejä liikkumiseen. Älä vaan lopeta 🙂

Tykkään blogistasi, koska kirjoitat aidosti, kaunistelematta, ihan tavallisena perheenäitinä. Kokeilet erilaisia uusia asioita ( flowpark, joogaa laivalla) ja kerrot kokemuksistasi täällä meille, jolloin mekin saamme niistä uusia idiksia. Inspiroit liikkumaan ja jaat herkullisia reseptejä. Jatka samaan malliin! 🙂

Ehdottomasti ulkonäkösi on urheilullinen ja tunnut omaavan terveellisen liikkujan elämäntavan! Annat myös hyviä urheiluvinkkejä. Ehdottomasti voittoon! +vatsalihaksesi ehdottomasti motivoivat monia, myös minua!:)

Pidän blogistasi, sillä toisin kuin monet muut, keskityt myös juoksuun ja on inspiroivaa kuinka saat perhe-elämän ja liikunnan sovitettua tuolla tavoin yhteen 🙂

Ehdottomasti ruusuja! Blogista huokuu innostava urheilullinen asenne. Tykkään monipuolisuudesta ja siitä, että blogissa näkyy elämän erilaiset vaiheet; välillä treenataan enemmän, välillä vähän vähemmän ja päivästä riippuen eri lajeja. Iso plussa siitä että juoksuun liittyviä asioita mukana ja että vinkit ja mainitsemasi tuotteet on oikeasti aiheeseen liittyviä. Blogin innoittamana olen jo tilannut kompressiosäärystimet ja olen ilmoittautumassa Vauhtisammakon valmennukseen. Blogi sopii hyvin myös vielä lapsettomalle, siitäkin kiitos 🙂

Blogi on aito ja hyvällä asenteella kirjoitettu, tekstit antavat inspiraatiota & ideoita itsellekin ja blogin kuvat ovat hyviä!

Sulla on voittajablogi! Ihanan elämänmakuinen ja motivoiva, jatkathan samaan tyyliin!

Blogisi inspiroi ja motivoi liikkeelle, mutta lukija voi myös myötäelää ongelmiesi kanssa, joita väistämättä tulee eteen niin urheilun saralla kuin arjen haasteissa. Ja huomata, että aina sieltä suosta noustaan ja nauttii entistä enemmänliikunnan tuomasta endorfiinihuumasta!

Koska siusta saa valtavasti inspiraatiota jokainen lukija 🙂 ja mitkä absit, ahh, to die for!!!

Blogisi on super sporttinen ja olet aivan loistava inspiraationlähde. Et peittele sitä, että elämässä kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Uskallat olla rohkeasti OMA itsesi.

Elämän makuinen blogi. 🙂

Blogisi on ihan ûber mahtava. Käyn joka päivä katsomassa ootko kirjottanut uusia postauksia 🙂 Saan ihan mielettömästi ideoita ja vinkkejä sun postauksista. Oot vaan yksinkertasesti tosi hyvä esimerkki ja odotan innolla sun uusia postauksia! 🙂

Blogisi kuuluisi voittaa, koska täältä saa inspiraatiota ja motivaatiota liikkumiseen ja terveelliseen elämään motivaatiopulan keskellä.

Olet hyvin suora ja rehellinen ihminen, et kainostele tai kaunistele teksteissäsi vaan sanot asiat niinkuin ne ovat. Arvostan sitä suuresti ja siksi äänestin sinua.

Minusta sinulla on terve suhtautuminen liikuntaan. Minua ei noi fitness hommat kiinnosta. Se on jännä, että blogi on minusta kiinnostavin ja motivoivin vaikka itselläni ei ole lapsia. Kiitos, kun jalat päivittää niin ahkerasti!

tarkoitin jaksat

Blogisi motivoi todella paljon! Itse tykkään lukea varsinkin juoksuaiheisia postauksia, joita blogissasi on juuri sopiva määrä 🙂

Äänestin sua heti sen vuoksi, että sun blogi on aito ja normaali, ja sä oot niin motivoiva liikkuja! 🙂

Hyvänmielen tsemppiblogi!

Kirjoituksesi ovat ihanan innostavia ja suhtautumisesi liikuntaa ja ylipäätään elämää kohtaan vaikuttaa ihailtavalta!

Olet loistava esikuva kaikenikäisille naisille! Ja miksei miehillekin. Energisyys loistaa blogistasi ja sinusta. Tuot myös esille sen, että huonoja päiviä on kaikilla, eikä kenenkään tarvitse olla täydellinen. Kun itsellä motivaatiopuute uhkaa, luen blogiasi, myös vanhoja postauksia ja taas löytyy syitä miksi jatkaa! Kiitos sinulle treenaamisen ja arjen jakamisesta meille lukijoille!

Blogisi on aito, iloinen, kiinnostava ja mikä tärkeintä.. se on ”perusblogi”. Ei liian ammattimainen, mainostava tai myyvä, vaan kirjoittelet asioista elämänmakuisesti! Kiitos siitä, jatka samaan malliin.

Motivoiva ja raikas sporttiblogi! 🙂

Maanläheinen ja rennosti sporttinen blogi. Onnea kilpailuun!

Koska blogissasi on todella hyviä kuvia ja olet esimerkkinä monille super äitinä ja huippu aktiivisena ja energisenä liikkujana. Tykkään myös tyylistäsi kertoa aidot mielipiteet asioista, myös jos tuotteet /asiat eivät ole hyviä.

laiho.aune@gmail.com

Sinulla on terve suhde liikuntaan ja syömiseen. Olen saanut blogisi kautta paljo motivaatiota niin juoksu, kuin salitreeneihin. On myös ihana lukea blogia, jossa kirjoittaja tuntuu todella aidolle ihmiselle 🙂

Tykkään blogistasi koska kerrot elämästä sellaisena kuin se on – ei pelkkää ruusuilla tanssimista vaan myös itkua ja hammasten kiristystä.

Ihana blogi, josta saa vinkkejä ja motivaatiota niin terveelliseen elämään niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Blogisi on inspiroiva ja tulee niin hyvä mieli itselle kun lukee blogiasi 🙂

Blogisi on äärimmäisen motivoiva ja kannustava!

Tykkään kovasti blogisi positiivisesta mutta realistisesta otteesta elämän ylä- & alamäkiin. Ihailen intoasi uusia asioita kohtaan & rohkeata kokeilunhalua myös sellaisiin asioihin jotka ovat mukavuusalueen rajamailla (tai ulkopuolella). Kaikkein mahtavimpana pidän kuitenkin kykyäsi yhteensovittaa perhe-elämä & aktiivinen oma harrastaminen, siitä saan itse kovasti motivaatiota & tsemppiä siihen että kaikki on saavutettavissa!

Ruusuja todellakin; blogisi näyttää, että tavallisessakin työssä käyvä äiti voi ja pystyy urheilemaan ja elämään terveellisesti. Tuntuu, että suuri osa (täällä fitfashionissakin) ”fitbloggareista” ovat itsekin liikunnanohjaajia, personal trainereita tai muuten vain töissä salilla. Niistä blogeista tulee sellainen tunne, ettei itse pystyisi koskaan samaan, koska treeniä ei kuitenkaan tule tuntitolkulla päivässä. Lisäksi olen itsekin innostunut juoksusta keväällä ja kirjoitat siitä paljon.

Blogisi on tosi inspiroiva ja on saanut minutkin liikkumaan!

Koska blogisi on iloinen ja motivoiva, mutta myös surullisine asioineen oikean elämän makuinen 🙂

Yllä tullut jo monta hyvää perustetta, joista olen täysin samaa mieltä, lisäksi arvostan sitä, että vastaat kysymyksiin ja kommenteihin 🙂

Tunnut olevan rehellinen ihminen. Se on nykyään aika harvinaista. Kirjoittamastasi tekstistä ei tule teennäistä oloa vaan tunne että elät aidosti unelmaasi. Sitä on hienoa seurata.

Luen monia treeniblogeja, kaikki hyviä, mutta erilaisia. Sinun blogissasi pystyn samaistumaan arjen kiireeseen työssäkäyvänä äitinä jolla on omiakin harrastuksia.

Itsekin pienten tyttöjen äitinä olen saanut blogistasi inspiraatiota liikkumiseen. Liikunta auttaa jaksamaan arjessa.

Pidän blogistasi, koska olet suunnattoman positiivinen ja innostut aidosti kokemuksistasi ja havainnoistasi ja se huokuu tekstistä. Blogi on myös todella ”siisti”, eli tekstit ovat aina helppolukuisia ja hyvin muotoiltuja ja samoin kuvat selkeitä ja havainnollisia ja tietysti kauniita :). Silti asenne on kivan mutkaton ja rento. Olen itsekin pienen tytön äiti, ja pidän tanssista ja liikunnasta, joten tämän blogin teemat puhuttelevat minua siksikin. Lisäksi vielä halusi koetella jatkuvasti rajojasi ja tehdä kaikkia extreme-kokeilujakin yllättää minut jatkuvasti lukiessani näitä juttujasi.

Olet esimerkillinen ja kirjoitat postauksia sopivan tiheästi ja ne sisältävät yleensä aina pelkkää asiaa! Ei pelkkää naama irvessä treenaamista ja rahkapurkkeja, vaan myös perusarkea ja elämää. Myös partiojutut kiinnostaa suuresti! 🙂

Blogisi on elämänmakuinen, rehellinen, aito ja avoin, sisältäen paljon hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä mielenkiintoisia vinkkejä ja ajatuksia.

Tykkään blogisi fiiliksestä, mutta joskus kaipaisin vähän enemmän ”henkilökohtaisia ” juttuja, enkä nyt tarkoita mitään yksityiselämän avaamista, vaan kun todella monet postaukset ovat yhteistyöpostauksia, niin niissä on kuitenkin aina vähän erilainen lähestymistapa kuin sellaisissa postauksissa joissa ei ole samalla tavalla ”tavoitetta”.

Osui ja upposi. Välillä juurikin henkilökohtaisen elämän myllerryksen vuoksi yhteistyöpostauksia on helpompi kirjoittaa kun ei halua jakaa murheita täällä. Mutta kiitos, täytyy kiinnittää tähän huomiota. 🙂

Tykkään blogisi pirteästä meiningistä ja kirjoituksistasi 🙂

Inspiroiva ja monipuolinen blogi:)

Ihanan aito ja rehellinen blogi. Harmittaa vaan ettet kirjottele useemmin 😉

tervehenkinen, inspiroiva ja raikas blogi!

En ole äänestänyt ketään, koska parhaimman blogin valikoiminrn on aina ylitsepääsemättömän vaikeaa 😀

Blogisi tulisi voittaa elämänmakuisten kirjoitustensa vuoksi. On ihanaa lukea, ettei jokainen blogi pursuaa pelkkää fitnestä, vaan arkeen ja hyvinvoivaan elämäntapaan mahtuu muutakin kuin sakitreenit, parsakaali ja belfie!

Sun blogi on inspiroiva, innostava ja ihanan tervehenkinen. Täältä näkee, että syömällä perusruokaa ja urheilemalla aktiivisesti voi päästä pitkälle (huh, mitkä vatsapalikat! :D). Sulla on myös aivan ihania kuvia!

Blogistasi saa hyviä vinkkejä tällainen vähän laiskempikin liikkuja. Mukaan kivaan arvontaan!

Mahtava blogi, josta tulee aina hyvälle tuulelle 🙂

Inspiroiva ja kannustava blogi sinulla!

Blogisi on ihan huippu blogi, ja vaikka tällä hetkellä ”fitness-buumi” on todella pinnalla, tunnut sinä osaavan pitää järjen päässä, ja tunnut osaavan hienosti suhteuttaa treenin ja terveellisen ruokavalion hauskanpitoon ja iloitsemiseen perheen ja ystävien kesken. 🙂

Oot aito, motivoiva ja jotenkin ihanan tasapainoisen oloinen. Itsellekin tulee aina seesteisempi olo kun käyn sun blogissa vierailulla:)

Aihepiirit joista usein kirjoitat: terveet elämäntavat ja juoksu ovat lähellä sydäntäni ja itselläni on myös haasteena perheen, työn ja ahkeran liikunnan yhdistäminen, joten tulee kotoinen olo kun täällä vierailen. Elämänmakuinen, upea blogi!

Pidän blogisi kuvista, ne ovat inspiroivia ja näyttävät sen että urheilu ja terveellinen elämä on oikeasti hauskaa ja kaiken sen hikoilemisen arvoista 😉

Nautit elämästäsi ja se näkyy blogissasi. Minäkin nautin elämästä; on tärkeää iloita siitä mitä on eikä surra sitä mitä ei ole.

Mukavaa luettavaa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *