Urheiluvälineet

#IAMPROGRESS

19.9.2013 Teksti: Elina Hovinen

Muistatteko, kun kerroin siitä nyrkkeilyaamupäivästä ja Stadiumin lanseeraamasta kampanjasta? Olen harvakseltaan muistanut käyttää Instagramissa tuota otsikossa olevaa hashtagia treenikuvieni alla. Muistin kyllä, että lanseeraustilaisuudessa kerrottiin, että hashtagia käyttämällä osallistuu viikottaiseen kilpailuun, jossa arvotaan treenivaatteita. En vain olisi osannut toivoa, että voittaisin jotakin. Mutta mä voitin! Arille  kiitos kuvan ottamisesta!

Tällä kuvalla voitin viikkokisan.

Oliko joulu, kun sain kommentin kuvan alle, että olet voittanut kilpailun, otatko yhteyttä Stadiumiin? Ja sitten vasta olikin joulu, kun sain lahjakortin sähköpostiini. Sain valita vapaavalintaisesti 100 eurolla Soc-merkkisiä treenivaatteita!

Enpä ole ennen saanut kaupassa vain valita, että otanpa tuon, tuon ja tuon. Sitten hintalaput ja hälyt pois ”ole hyvä”, ”kiitos” ja nääääin leveä hymy. En malta odottaa, että pääsen maratonin jälkeen kunnolla korkkaamaan uudet ihanat vaatteet. Kävin mä tiistaina vähän venymässä salilla näissä.

Päästä varpaisiin Socia. Näiden lisäksi valitsin vielä sinisen juoksutakin, joka on ihanan kevyt ja hengittävä. Kengät sain jo silloin nyrkkeilypäivänä, mutta kaikki muut on uutta. 🙂

Kannattaa siis käyttää tuota tagia, onni voi osua sinunkin kohdalle.

Pitäisi tehdä vähän laajempi ja laadukkaampi treenivaatepostaus. Teen sen sitten samalla, kun haen siskolta lipaston, johon aion kaikki treenivaatteeni laittaa. Aivan toivotonta tämä tavaranpaljous. Kylppärissä roikkuu aina vähintään yksi treenivaatekerta kuivumassa ja sykemittaritkin roikkuvat nätissä rivissä. 

Kommentit (1)

Tää on kyllä tosi kiva juttu! Bongasin sun voittokuvan stadiumin fb postauksesta:)

Tää on kyllä tosi kiva juttu! Bongasin sun voittokuvan stadiumin fb postauksesta:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *