Ajatuksia

Ihana kamala syksy

20.10.2012 Teksti: Elina Hovinen

Syksy on ihana vuodenaika, josta olen vasta ihan viime vuosina oppinut pitämään. Siihen tarvittiin muutama kirkkaan kuulas ja värikäs syksy. Tämä syksy on nyt valitettavasti ollut ilmojen puolesta ihan surkea ja ei käy kiistäminen eikö se vaikuttaisi myös mielialaan. Lehdet huutaa kaiken maailman vinkkejä syysväsymyksen taltuttamiseen ja sen sietämiseen. ”Älä herkuttele, liiku, säilytä terveelliset elämäntavat…” Joo joo. Nyt vaan tekee ihan hulluna mieli herkkuja ja tekee mieli kääriytyä vilttiin, sytyttää kynttilät ja katsoa illat pitkät telkkaria. Ja kuin tilauksesta Treenaamon Timo laittoi mulle viestiä ja kysyi haluanko kokeilla uutta treenimuotoa. Tarviiko kahdesti kysyä? Joko mennään? Ja mennäänhän me, ensi torstaina. Mahtavaa! Jospa tämä olisi juuri se juttu, jota olen etsinyt. Tästä kirjoittelen heti lisää, kunhan olen päässyt testaamaan.

Viikon instagram-kuvapläjäytys (@endorfiinikoukussa). Kuvaaminen oikealla kameralla ei ole jostakin syystä kiinnostanut. Ehkä se inspiraatio taas jostakin kulmantakaa iskee, toivottavasti pian.

Pitäjänmäki aamulla

Turunväylä aamulla

Ystävät ja työkaverit kahvitauolla. 

Pikkuinen oli viikon päätteeksi ihan poikki

Rakkain trio

 

Työviikosta väsynyt bloggaaja. 

Tänään kävin vihdoin ja viimein näöntarkastuksessa. Aikalailla tasan vuosi sitten sain reseptin monitehoihin enkä sitten ”jostakin syystä” käynyt niitä hakemassa. En tuolloin oikeasti löytänyt edes sopivia kehyksiä. Tällä viikolla aiemmin poikettiin tyttöjen kanssa Instrumentariumissa ja löysin sattumalta kehykset, jotka kelpuutin itselleni. Laitoin kehykset varaukseen ja varasin samalla tälle päivälle näöntarkastusajan. Tällä kertaa peräti tilasin lasit. Ehkä siksi, koska optikko sanoi, etten tarvitse monitehoja. 😉

Tilasin myös nämä. Huomaatteko edes mitään eroa.

Tässä ero, väri ja valmistaja.

 

Väsyttänyt on, ihan kamalasti. Vitskuja ja rautaa olen syönyt päivittäin, mutta voisin kyllä liikkua enemmän, syödä puhtaammin ja nukkua pidempiä yöunia. On se vaan myönnettävä, ettei enää kolmeykkösenä kuusituntisilla yöunilla hiihdellä. Pakko skarpata, koska väsymys saa angstiseksi eikä ole reilua purkaa omaa tyhmyyttään lähipiirille. Onko teillä muilla tarvetta skarpata? Väsyttääkö? Mikä auttaa?

Kommentit (6)

Riika: Mä luulen kanssa, että PT:llä olisi paljon annettavaa, vaikka vuosikausia olenkin treenannut ja olen oppinut yhtä sun toista. Ulkopuolinen näkee paremmin puutteet ja mahdollisuudet.

Niinku tosta upeasta kahvitaukokuvastakin voi päätellä… Kai se vaan on tää pimeys mikä vie mehut. Pitäis päästä etelään. Riittäisköhän jos menis Tallinnaan? Ens viikolle on luvattu jo pakkasta tännekin, en kestä!

Ihanat lasit! Itse sain tällä viikolla tummanpunaset lasit, vähän saman malliset ku siulla 🙂

Voin allekirjoittaa täysin koko postauksen. Masentaa ja väsyttää. Shoppailu auttaa hetkellisesti, muttei lomapakko kovin kauan anna periksi.

Myös pikku breikki töistä piristää, itse juuri viikon lomailleena voin sen todeta.

Jännää, mitähän treeniä oot menossa testaamaan?

Sarpukka: Heei, nyt mä keksin. Mennään Tallinnaan trio ja miehet? Joo! En pysty edes ajattelemaan pakkasta, vaikka pitäis varmaan miettiä jo etukäteen pyörän renkaiden vaihtoa.

Roosa: Mä kokeilin kans punaisia, mut harmi, ettei niitä ollut mun naamaan sopivassa mallissa.

Ezzuli: Mikä meitä piristäis? Jotain piristävää olis pakko keksiä. Töistä en kyllä saa breikkiä ennen joulua. Mäkään en tarkalleen vielä tiedä, mitä on edessä, mut kerron kyllä heti sitten fiiliksiä.

Jännää, jäämme innolla odottamaan tuloksia!

Myös allekirjoittanut päätti ottaa itselleen personal trainerin. Vaikka olen varsin perehtynyt liikunta- ja ravintoasioihin itsekin, etenkin saliohjelmaan tuli aika paljon viilausta. Ja myönnettävä se on, että PT saa puristettua ainakin allekirjoittaneesta vielä hivenen enemmän irti 🙂

Tsemppiä!

Riika

http://www.ReadySteadyGlow.blogspot.fi

Riika: Mä luulen kanssa, että PT:llä olisi paljon annettavaa, vaikka vuosikausia olenkin treenannut ja olen oppinut yhtä sun toista. Ulkopuolinen näkee paremmin puutteet ja mahdollisuudet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *