Kauneus

Iho ja kauneudenhoito

31.1.2014 Teksti: Elina Hovinen

Olen saanut blogin kautta erilaisia kauneudenhoito- ja ihonhoitotuotteita testattavaksi (alla kuvat ja kokemukset). Olen tosi laiska hoitamaan ihoa, vaikka mun todellakin pitäisi kiinnittää siihen enemmän huomiota, koska mun iho on aika huonossa kunnossa. Ensin syytin huonosta ihosta hormonikierukkaa ja nyt syytän sen vaihtamista kupariseen. Kai tässä pitäisi varmaankin ihan itseään syyttää ja omia ihonhoitotottumuksia. Tai voihan se olla, että ruokavaliossakin olisi jotakin korjattavaa.

Tykkään näyttää huolitellulta ja esimerkiksi kynnet mulla on aina laitettu. Meikkaamisesta oon oppinut ihan tykkäämään, mutta mulla ei oo mitään käsitystä miten kaikki pitäisi oikeaoppisesti tehdä. Joskus salilla tai työpaikan pukuhuoneessa vähän hävettää kun räpellään naamaani millä sattuu sudilla ja siveltimellä ja läiskin alle Lidlin kosteusvoidetta, joka tosin mun mielestä on koko kolmen euron arvoinen! Olen silti kaiken tämän mun meikkiavuttomuuteni kanssa todennut, että jotkut tuotteet ovat parempia kuin toiset ja vannon Lancômen nimeen ripsarin ja rajauskynän suhteen. 

Sain testattavaksi tällaisen Olayn CC-voiteen. Koostumus on kivan vaahtomainen, mutta pelkältään laitettuna huonohkosti levittyvä. Sekoitankin tämän kanssa tavallista kosteusvoidetta, niin saan vähän helpommin levittyvän koostumuksen. En muutenkaan tykkää laittaa mitään meikkivoidetta sellaisenaan, koska niistä tulee helposti niin tunkkainen olo kasvoille. Peittyvyys ei ole CC-voiteessa meikkivoiteen luokkaa, mutta tasoittaa pienet epätasaisuudet. Pahimpiin spotteihin täytyy käyttää järeämpiä aseita.

Simplen silmämeikin poistolaput on ihanan helppoja. Meikin poistaminen on iltaisin jotenkin tosi uuvuttavaa. Yleensä siinä vaiheessa on niin väsynyt, että toivoo jonkun muun pesevän meikit ja hampaat. Vaikka pumpuliin silmämeikin poistoaineen laittaminen ei ole kova homma, niin tämä silti helpottaa ihanasti sitä ikävää rutiinia. Arkimeikki lähtee näillä näpsäkästi, mutta voimakkaamman silmämeikin poistamiseen käytän mieluummin jotain öljypohjaista, koska hankaaminen on silti vähän ikävää.

Saman tuoteperheen meikinpoistopyyhkeet. Nämä kulkee mulla repussa ja salikassissa mukana. Ihanan helppo eikä tarvitse kuljettaa mitään putelia mukana. Pesen tämän jälkeen kuitenkin aina kasvojen puhdistusaineella, jos kotona käytän tätä.

Kas näin lähtee meikki.

Vartalon ihonhoitoa helpottamaan sain Nivealta nyt jo monelle varmasti tutun tuotteen, ihonhoitoaineen, eli suihkuvoiteen. Sitä käytetään samalla tavoin kuin hiustenhoitoainetta. Ensin pestään tavallisella suihkugeelillä ja sen jälkeen laitetaan suihkuvoidetta. Tämä tosiaan jättää ihon kosteammaksi ja pehmeämmäksi. Voitte arvata mikä pelastus tämä on mun iholle, kun käyn päivittäin vähintään kaksi kertaa suihkussa.

Että kiitos vaan yhteistyökumppaneille, että huolehditte mun ihosta ja kauneudenhoidosta! 😀

Kommentit (6)

Mulla on niin kuiva iho, että se varmaan imaisi liiaksi sitä kosteutukseen eikä sen vuoksi levittynyt. 🙂 Mä en oo kiinnittänyt hajuun mitään huomiota. 😀 Mille se edes haisee?

Tuli mieleen tuosta Lidlin rasvasta.. en tiedä, millaista se on, mutta mulla iho parani heti, kun vaihdoin naamarasvani oikeasti kosteuttavaan rasvaan. Satuin vuosi sitten apteekkiin, kun siellä tehtiin ihon kosteusmittauksia. Mun ihoni oli kuiva, vaikka käytin siihen jotain paksuja tököttejä. Mulle suositeltiin Vichyn kosteuttavaa voidetta ( tätä), ja nyt en muuta käytäkään. Iho ärtyy heti, jos se rasva pääsee loppumaan. Ihon epäpuhtaudet siis mulla johtui ihon huonosta kosteudesta. Toki vieläkin voisi olla parempi iho, mutta suunta on ainakin oikea! 🙂

Kiitos tosi paljon vinkistä! 🙂 Voisinpa ostaa tuota rasvaa ja katsoa mitä tapahtuu. Mulla on nimittäin kans tosi kuiva iho kasvoissa varsinkin näin talvella.

Mä oon miettinyt tuota Nivean suihkuvoidetta, sillä olen maailman huonoin rasvaamaan itseäni. Aina aika ajoin ostan jotain vartalovoiteita mutta en kauhean usein jaksa käyttää, toi olis sellainen hyvä 2 in 1 ratkaisu! Itsekin treenipäivinä ym saattaa tulla se kaksikin suihkua päivälle ja kyllä se varmaan ihoa rasittaa vaikkei mulla kuiva iho olekaan. Ehkä pitää kokeilla tuota niin saisi vähän lisäkosteutusta 🙂

http://musclefetish.fitfashion.fi/

Kannattaa kokeilla! 🙂 Mä oon kans superlaiska rasvailemaan, niin tuo on kyllä helppo, koska suihkussa tulee aina käytyä ja siellä ei haittaa viipyä pidempään. 🙂

Mä tykkäsin tosta Olayn CC -voiteesta ja mulla se levittyi oikein hyvin. 🙂 Tuotteen hajusta en tosin pitänyt.

Mulla on niin kuiva iho, että se varmaan imaisi liiaksi sitä kosteutukseen eikä sen vuoksi levittynyt. 🙂 Mä en oo kiinnittänyt hajuun mitään huomiota. 😀 Mille se edes haisee?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *