Kauneus

Ihokriisi

2.7.2017 Teksti: Elina Hovinen

*Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Mun iho on yhtäkkiä räjähtänyt ihan karmeaan kuntoon. Ja tietenkin juuri silloin kun sen toivoisi olevan parhaimmillaan. Eilen oli perhepiirissä häät ja olisin toivonut, että näyttäisin juhlissa hyvältä. Yritin viikon aikana vaikka sun mitä kikkaa ja viimeisimpänä oli tartuttava aseista järeimpään, eli MayBeautyn Incredible Face Maskiin.

Ihoni on nyt täynnä finnejä ja se on ollut aivan ällöttävän rasvainen. Sama toistuu aina jossakin mittakaavassa joka kuukausi, mutta nyt iho on selvästi paljon pahemmassa kunnossa kuin aikoihin. Toivoin saavani ihoon vähän kirkkautta ja rasvaisuuden pois ennen häitä.

Incredible Face Mask on kasvonaamio, joka kuivuessaan pureutuu ihoon ja naamiota poistettaessa se vie mennessään kuollutta ihosolukkoa, rasvaisuuden sekä mustapäät.

 

Lähtötilanne. Rasvainen iho täynnä punaisia kipeitä finnejä.

Levitin naamion puhdistetuille ja kuiville kasvoille siveltimen avulla.

Sitten odottelin niin kauan, että naamio tuntui kuivuneen ihoon. Tähän meni aikaa noin puolisen tuntia. Lapset saivat kunnian repiä naamion pois kasvoiltani. Auts.

Lapset kommentoivat, että ihoni tuntui pehmeämmältä ja niin se todella tuntui. Samalla myös lähti ällöttävä rasvaisuus. Kipeitä finnejä naamio ei valitettavasti vie mukanaan, mutta ihan kuin se kuivattaminen vähentäisi pahinta turvotusta ja punoitusta.

Olen tosiaan tällä viikolla puhdistanut ihoa ahkerasti, joten naamion mukaan ei enää tarttunut kovinkaan paljoa epäpuhtauksia. Viixet se kyllä vei taas mukanaan. 😀

Häihin laitoin vain vähän runsaamman meikkikerroksen ja yritin unohtaa finnit. Iho ainakin raikastui naamion avulla ja tuntui puhtaammalta.

Saan tarjota teille lukijoille huikean edun: Voitte ostaa tätä tuotetta -30 % halvempaan hintaan TÄÄLTÄ käyttämällä koodia elmask.

Kommentit (8)

Tämä ei onneksi ole mikään kallis investointi testattavaksi. 🙂

Onko tuo kasvojesi huonokuntoisuus sitten jokakuukautinen naistenvaiva enemmänkin vai oletko syönyt viime aikoina eri tavalla kuin vaikka aiemmin? Itseäni kummasti stressaa kun naama kukkii(mitä on elämäni aikana tapahtanut kamalan vähän) ja TIEDÄT että se johtuu tästä moskan määrästä mitä suuhuni työnnän! Terveellisesti syöminen on kyllä paljon haastavampaa kuin liikkuminen :D.

Olen syönyt hiukan huonommin, unohtanut ottaa vitamiineja ja stressannut. Tämän päälle vielä ne naistenvaivat. Ihan kiva kombo…

Hääkriiseilyt aina pahimmat! Itselläni oli sama tilanne, tosin kärsin myös aknen jälkeisistä ongelmista, mutta itselleni on tullut viimeisen vuoden aikana tästä täsmäase. Tämä ja maitotuotteiden poisjättö on auttanut itseäni pitkälle siitä missä oltiin teininä.

Älä muta sano! Ruokavaliolla ja vedenjuonnilla voi vaikuttaa paljon. Nyt tässä on niin monta haittaavaa tekijää – huonompi ruokavalio, vähäisempi liikunta ja vedenjuonti + stressi.

Menin sitten ostamaan. Toivotaan, että toimii minullakin! Tuntuu, että kesätreenien jälkeen iho normaalia epäpuhtaampi. Josko tästä sitten apua

Toivottavasti tykkäät. Tietysti säännöllinen ja hyvä ihonhoito on avain parempaan ihon kuntoon, mutta tämä on kiva apu aina silloin tällöin.

Pakko saada koettaa tuota, kun sitä on niin paljon hehkutettu ympäriinsä 🙂 Vaikuttaa ihan loistotuotteelta!
https://veeramatilda.blogspot.fi/

Tämä ei onneksi ole mikään kallis investointi testattavaksi. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *