Uncategorized

#ILOVEMYBOOBS

20.10.2013 Teksti: Elina Hovinen

Liityin jokin aika sitten Reddvilleen. Liittymällä saa ilmaisia tamponeita kotiin kuljetettuna ja lisäksi saa tarjouksia sekä voi osallistua erilaisiin kilpailuihin.

Sain tällä viikolla kotiin Reddvillen paketin otsikolla #ILOVEMYBOOBS. Paketti sisälsi luvatut tamponit ja niiden lisäksi Röhnischin alushousut ja Oriflamen ripsivärin ja käsivoiteen. Paketissa oli myös mukana tärkeä muistutus rintojen tutkimisesta lisäksi minulle ja blogin lukijoille tarjotaan ilmaiseksi maksutonta AIG:n KäsilaukkuTurva-vakuutusta. Kyseinen vakuutus korvaa käsilaukkusi ja sen sisällön mahdollisen ryöstön tai varkauden yhteydessä. Vakuutuksen voit käydä hakemassa TÄSTÄ osoitteesta.

Samassa osoittessa voit tutustua myös AIG:n naisten syöpävakuutukseen, joka korvaa naisten elinten syöpädiagnoosin jälkeen koko vakuutusmäärän kertakorvauksena tilillesi.

Vaikket syöpävakuutusta ottaisikaan tai liittyisi Reddvilleen, niin muistathan tutkia rintasi säännöllisesti ja käydä papaseulonnassa vuoden välein! Se on vähintä mitä voit omalla kohdallasi tehdä.

Reddvilleen ja syöpävakuutukseen voit käydä tutustumassa täällä.