Ajatuksia

Instagram-kuulumisia

16.12.2012 Teksti: Elina Hovinen

Kamera jostakin syystä pysyy tiukasti kameralaukussaan. Oli aikomus kuvata oikealla kameralla edes yksi kuva jokaisena joulukuun päivänä. En saa jotenkin toteutettua. Kiire on, mutta onko oikeasti kiire? Onko se vain tunne, vai onko kiire todellista? Tätä voisin pysähtyä miettimään, mutta en nyt. Kaivan puhelimesta kuvia viikon varrelta. Mitä mä olen oikeastaan tehnyt, ehkä kuvat kertovat.

Lidl-fani, tarjoushaukka, kävi ostamassa perheelle ruokaa. On se vaan mahtavaa, kun saa kärryllisen ruokaa alle satasella.

Ruokapöydän päällä oleva valo on palanut, tuleepahan poltettua kynttilöitä. Siivouskomerossa taitaa olla uusi lamppu, mutta en ole jaksanut vaihtaa.

Autolla menossa töihin. Ei ole ollut pyöräilyyn soveltuvia ilmoja.

Tiistaina käytiin koko perheen voimin leffassa katsomassa Niko lentäjänpoika 2. Ihana leffa.

Keskiviikkona kävelin sulkiksen jälkeen Salmisaareen. Hietaniemen hautausmaalla näytti tältä.

Torstaina juoksin kinoksessa ja lumipyryssä kotiin.

Söin terveellisen iltapalan.

Perjantaina oli yhdet pikkujoulut. Käytiin keilaamassa ja syömässä ja ja ja. Oli tosi kiva ilta.

Hilluin tämän näköisenä.

Sorruin karkkiin. Se siitä herkkulakosta. No ei, teki vaan mieli palkita itseäni reippaasta lauantaista työmaalla. Tuo makuyhdistelmä on ihana. Tänään on ollut ihan laiska olo ja vatsassa tuntuu ikävältä. Ei nuo karkit vaan tee hyvää eikä sovi mun vatsalle ollenkaan. Kaiken lisäksi herkkujen syönti vaikuttaa mielialaankin. Taidan pyrkiä kokonaan eroon, jos haluan voida hyvin. En tosin aio nipottaa, mutta nuo lisäainemössöt voisin jättää pois.

Tänäänkin vääntäydyin töihin, peräti 6.40 leimasin itseni sisään. Parhaillaan heräilen päikkäreiltä ja kohta suunnataan koko perheen voimin salille. On aivan totaalisen laiska olo, mutta oon varma, että salin jälkeen olo on eri.

Oon tässä vähän angstannut joulun takia. En yh-tään jaksaisi sitä hössötystä. Haluaisin vain kuunnella hyvää musiikkia kynttilän valossa ja levätä. Joululahjaurakka on vielä tekemättä. Yritän suoriutua joulusta mahdollisimman vähillä stressaamisilla ja hössötyksillä. Joulu tulee ilman hössöttämistäkin.

 

Kommentit (3)

Haamu: Mitä sitä ei rahanhimoissa tekis? 😀

Elisa: Sanopa muuta. Ehkä se on just nuo lisäaineet. Mun herkkismaha ei kyllä kestä edes tuoreita leivonnaisia, mutta jätskiä kestää. 🙂

Huh, oletpas sä ollut reipas, niin paljon töissä! Joo, samaa mieltä joulusta. Kyllä se sieltä tulee ilman hössötystä ja stressiäkin!! 🙂

On kyllä ihme, et miten just karkeista tulee niin huono olo.. Muita makeita herkkuja pystyy syömään kohtuudella ilman samanlaista oloa, ainakin itse pystyn 😀 Karkkien kohdalla tuntuu mahdottomalta, vaikka yrittäis syödä vaan vähän.

Helposti pystyn syömään vaikka jätskiä ilman sellasta oloa. Ilmeisesti karkeissa vaan on just niitä lisäaineita sen verran enemmän kuin muissa.

Haamu: Mitä sitä ei rahanhimoissa tekis? 😀

Elisa: Sanopa muuta. Ehkä se on just nuo lisäaineet. Mun herkkismaha ei kyllä kestä edes tuoreita leivonnaisia, mutta jätskiä kestää. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *