Elämä

Jalkakipuisen treeniviikko

17.2.2014 Teksti: Elina Hovinen

Olisi taas viikon treenikoosteen vuoro. Olen joutunut käyttää mielikuvitusta treeneissä, koska olen yrittänyt säästellä jalkoja. Maanantain jälkeen työmatkapyöräilyt jäi. Viikosta on jäänyt löysä ja vähän turhautunutkin olo. En ole saanut tehdä niitä asioita, joita treeniohjelmassa lukee, tai niitä asioita, joista eniten tykkään. Tällainen ainakin kasvattaa jos ei muuta.

Maanantai: Työmatkapyöräilyt, heimotreenit (10 km juoksu), matkat treeneihin pyörällä
Tiistai: Rinta-vatsa-hauistreeni
Keskiviikko: Lepo
Tostai: Kevyttä spinnailua 30 min + ojentajat ja selkä, kävely kotiin
Perjantai: Lepo
Lauantai: Kevyttä spinnailua 30 min + olkapäät ja vatsat
Sunnuntai: Kuntopyörää kevyesti 40 min

Jalka ei ole vielä kunnossa ja suhtaudun epäilevästi siihen, että juoksisin keskiviikon treeneissä. Pitää malttaa, että saan jalan mahdollisimman nopeasti kuntoon. Ehkä mä vielä viikon jaksan rullata spinningpyörällä. Se on ainakin siinä mielessä hyvää treeniä, että syke pysyy peruskestävyysalueella. Olen aika toiveikas tiistain hieronnan suhteen. Mutta jos siitä ei löydy apua, niin olen valmis menemään kiropraktikolle, lääkärille tai vaikka jäsenkorjaajalle. Fysioterapeutti tai fysiatrikin voisivat olla varteenotettavia vaihtoehtoja.

Kommentit (14)

Kiitos! Tosi kiva kuulla. 🙂

Niinhän se on, että sitä haluaa eniten tehdä mitä ei voi. Se kyllä kasvattaa, jos ei muuta.

Hyvä postausidea, kiitos tästä, yritän toteuttaa.

Upeaan kuntoon oot saanu yläkroapan! Kaks vikaa kuvaa – sanalla sanoen Wau! Energiaa (ja malttia) alkavaan viikkoon 🙂

Kiitos kiitos! 🙂

Tosi harmillista, että jalkakipu piinaa juuri nyt kun tuo kertakaikkisen huipun kuuloinen heimo-treeni on aluillaan. Tsemppiä!

Sanopa muuta! Mutta olen kuitenkin aika toiveikas ja on tässä vielä koko kevät aikaa. 🙂

Moi,

Mä oon tällainen hiljainen seuraaja. Luen aina läpi kaikki tekstisi ja ja kaikki kommentitkin. Oot jotain hurjan inspiroivaa. Äitinä ja urheilijana.

Oon seurannut sua kauan aikaa.. siis TOSI kauan. Varmaan niin monta vuotta kun olet kirjoitellut. Muistanko, että joskus kävit läpi paleon kickstart 55:sen? Ainakin blogissa oli siitä jotain asiaa.

Pikaista paranemista. Tuun kyllä kannustamaan sun heimojuoksun päätöstä!

Tosi kiva kun kommentoit! 🙂 Kiitos sanoistasi, lämmittää mieltä!

Mä en sitten lähtenytkään siihen. Ei musta ollut siihen.

Moikka!
Tulipa mieleen semmonen kysymys, että miten raskaudet vaikutti vartaloosi ja onko ollut työläs päästä kuntoon raskauden jälkeen? 🙂 tämä aihe nyt on ihan puskista revitty, älä säikähdä 😉

Tsemppiä viikkoon!<3

Moikka! Raskaudet kohtelivat mun vartaloa aika armollisesti. Olin tuohon aikaan aika nuorikin. Painonpudotusta mun ei tarvinnut koskaan miettiä, kun raskauskilot lähtivät kuin itsekseen raskauden jälkeisen liikkumisen ja terveellisen ruokavalion ansiosta.

Mukavaa viikkoa sinullekin! 🙂

Myös osteopatiaa kantsii kokeilla, jos ei tähän vaivaan niin jumiutuviin niskoihin tms. Kyllä siinä rutinassa (=lukot aukee) lähtee lihasjumitkin aukeemaan. Voisin itekkin kokeilla sitä muuhunki ku selkään, on kans vähän nivusvaivaa nimittäin..

Tuo huominen hieroja on myös osteopaatti, joten toiveet on tosi korkealla.

onko sulla pt? vai itekö teet treeniohjelmasi?

Mun pt on mun mies. 🙂 Ei sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta teen pitkälti samankaltaista treeniä kuin hänkin, mutta lisäilen väliin omia mausteita.

Mä kyllä tykkään sun blogista hirveesti, erotut eduksesi Fitfashionilla. Tää on jotenkin niin maanläheinen ja insipiroiva; ei diettaamista, massakautta, kalorien laskentaa, rasvaprosentin mittailua jne. Oon itse nyt rannevamman vuoksi yläkropan treeneistä tauolla, joten vanha rakas juoksuharrastukseni on tällä hetkellä enemmän pinnalla, ja haen täältä siihen aina lisäpotkua. Lenkille lähteminen on mulle aina ollut helppoa, mutta nyt kun ei ”saa” mennä salille, niin sinnehän sitä juuri tietysti enemmän tekisi mieli.

Millainen olisi sun ideaali treeniviikko? Olisi kiva, jos tekisit siitä ihan ajatuksen kanssa joskus postauksen :).

Kiitos! Tosi kiva kuulla. 🙂

Niinhän se on, että sitä haluaa eniten tehdä mitä ei voi. Se kyllä kasvattaa, jos ei muuta.

Hyvä postausidea, kiitos tästä, yritän toteuttaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *