Ruoka

Jogurtin ja jäätelön sekoitus

13.6.2012 Teksti: Elina Hovinen

Yo! ja nam! Olin tänään Yo! jäädytetyn jogurtin lanseeraustilaisuudessa. Ilmiö tunnetaan maailmalla luonnollisesti frozen yogurtina ja on ilmeisesti isompikin hitti ympäri maailmaa. Nyt tämä ilmiö rantautuu Suomeen, tarkalleen ottaen ihan kohta.

Mä maalaistollo en ollut moisesta kuullutkaan, joten pitihän se lähteä katsomaan mistä oikein on kyse. Jogurtti jäädytettynä kuulosti jo hyvältä ja mielenkiintoiselta. En yhtään tiennyt mitä odottaa, joten lähdin avoimin mielin. Paikalla oli supertyylikkäitä ja kauniita bloggaajia (muoti-sellaisia, veikkaisin) ja sitten minä suoraan töistä ryytyneenä, finnisenä ja lähes meikittömänä . Oi voi sitä alemmuudentunnetta. No mut ehkä mä pesen ne kaikki juoksussa ja pyöräilyssä, tyyli ja meikkaus ei oo sitä meikäläisen alaa. Hehee. Takaisin asiaan. Paikalla oli myös söpö ja mukava Sara La Fountain ja Yo!:n Suomen toimitusjohtaja.

Kuinka kaunis tuo Sara oikein on? Livenä vielä kauniimpi.

Saimme heti alkuun maistaa jäädytettyä jogurttia mustikoiden kanssa. Ensimmäinen fiilis oli, että tämähän on jäätelöä. Jogurtti ei maistunut juurikaan ja koostumus oli todella lähellä jäätelön koostumusta. Tai ehkä pehmiksen. Meille kerrottiin, että kyseessä on kevyt herkku, jossa on vähän päälle 100 kcal/100 ml ja siinä on käytetty maitoa ja jogurttia, ei lisäaineita eikä pahemmin rasvaa. Nyt harmittaa, kun en kysellyt tarkemmin tuoteselostetta, oletin että saamme sellaisen paperilla, mutta väärin luultu. Frozen yogurt oli sen verran maukasta ja hyvää, että kiinnostaisi tietää millä se maku on saatu aikaan, jos ei rasvalla tai lisäaineilla. Ehkä siinä on sitten sokeria, koska siitä ei puhuttu mitään. Joka tapauksessa hyvää oli, sitä ei voi kiistää! Ja inhottavasta päivästä ja ryytyneestä olemuksesta olin varsin iloisesti yllättynyt tuotteesta. Paras osuus on vielä kertomatta. Jogurtin päälle saa valita itse 25 eri vaihtoehdosta lisukkeita ja sitä voi tuunailla mielensä mukaan. Löytyy marjoja, hedelmiä, kastikkeita, pähkinöitä jne. Saimme tehdä oman annoksen ja mähän tein. Laitoin melkein kaikkia hedelmiä ja marjoja sekaan. Vielä kerran nam.

Että yo yo ja suosittelen kyllä kokeilemaan! Lapsetkin tykkäsivät kun sain kotiinviemisiä termarissa vielä. Laitoin mysliä sekaan ja nams.

Lue myös

Suosittelemme