Elämäntyyli

#JOULUKUNTOON

2.12.2015 Teksti: Elina Hovinen

Tänä maanantaina päättyi #TRUEchallenge, jonka tavoitteena oli keksiä aktiivisempia vaihtoehtoja marraskuun möhmöttelyn sijaan. Kampanja päättyi huikealla tavalla minun tiimin voittoon! Ihan uskomatonta! Varsinkin, kun vertaa esimerkiksi Eeviin, jolla on instagramissa yli 70 000 seuraajaa ja minulla vähän reilut 4 000. Kiitos tästä kuuluu teille! Tuo projekti oli mieletön monestakin syystä. Yksi mieletön juttu oli se, miten innolla te lähditte siihen mukaan. Toitte mulle paljon iloa ja motivaatiota omaan kaamostaisteluuni ja omiin kamppailuihini tekosyitä vastaan. Oli mahtavaa nähdä, mitä te teette ja miten liikutte! Ootte sankareita jokainen! Ehkä parasta tässä kuitenkin oli se, että valitsemani hyväntekeväisyyskohde Icehearts voitti Orkla Healthin lahjoittaman 3 000 euroa. Kilpakumppaninikin olivat sitä mieltä, että lahjoitus meni oikeaan kohteeseen. Hekin näkivät tärkeäksi, että lasten syrjäytymistä ehkäistään noin hienolla tavalla.

Ajattelin jatkaa tätä hienoa kampanjaa kaamosväsymystaistelua vastaan ja keksiä lisää aktiivisempia valintoja. Omalta osaltani jaan paloja omasta valinnoistani instagramtililläni ja olisi mahtavaa, jos tekin innostuisitte vielä jakamaan minulle ja tietysti omille seuraajillenne aktiivisia valintoja, mutta jatketaan tätä projektia uudella hashtagilla #joulukuntoon. Tägätkää kuviinne minutkin (@endorfiinikoukussa), että saan teiltä itsekin lisää motivaatiota omiin treeneihini. 🙂 Voisin palkita parhaat motivoijat jollakin pienellä palkinnolla. (Pitääkin huomenna arpoa aiemman arvonnan voittaja.)

Tämän päivän motivaatiovinkkini on ulkoilla joka päivä valoisan aikaan. Jos se aika osuu työpäivälle, niin käy vaikka lounastauolla pikku happihyppelyllä tai ehdota, että pitäisitte kävelypalavereja. Valoisan aikaan ulkoilu piristää ihan älyttömästi. Tänään oli aivan upea päivä!

Energistä joulukuuta kaikille! 🙂

Kommentit (4)

Kiitos paljon! Ja kivaa, jos oot messissä. 🙂

Hyvä idea, mukana ollaan! 🙂 Ja onnea vielä True Challenge voitosta!!

Kiitos paljon! Ja kivaa, jos oot messissä. 🙂

Onnea voitosta ja mukana ollaan #joulukuntoon! 🙂 Viime päivinä ei paljoa ole valoa näkynyt edes päivisin kun on pilvistä ja vettä sataa… :/ Mutta vaikka millään ei jaksaisi lähteä lenkille niin joka kerta se fiilis lenkin jälkeen on mahtava! 😀

Kiitos! Loistavaa, jos innostut olemaan mukana.

Ulkoilu tähän vuodenaikaan vaatii kyllä ihan erityisen paljon tsemppiä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *