Pyöräily

Joulukuun vesisade

2.12.2011 Teksti: Elina Hovinen

Lähdin aamulla pyöräilemään töihin ihan niissä samoissa kamoissa kuin joka päivä muulloinkin. Päällä oli trikoot ja pitkähihainen treenipaita, joiden alla lämpökerrasto, takkina vedenpitävä takki, pipo, hanskat, paksut treenisukat ja pyöräilykengät. Kuivana päivänä tuo varustus on ollut aivan oivallinen, mutta tänään satoi vettä ja lämpöasteita oli ehkä neljä. (Joo, en ole vieläkään saanut hommattua sitä goretexasua.) En ollut tajunnut katsoa ulos ja olin jo hakemassa pyörää pyörävarastosta, niin en enää ajatellut perääntyä. Oli aika kylmää kyytiä. Sain vielä jonkun autoilijan ansiosta lammikollisen vettä päälleni. Hiekkaa ja rapaa oli taas joka paikka täynnä hampaista lähtien.

Jos jotakin vaatekappaletta voi rakastaa, niin ne on nämä pyjamahousut. Mä voisin mennä näissä töihin, jos se vaan olis korrektia.

Kotimatka oli vielä asteen verran ikävämpi, koska ilma oli tainnut viilentyä päivän mittaan. En taaskaan katsonut ulos ennen lähtöä, vaan rutiininomaisesti puin vaatteet ja lähdin liikenteeseen. Siellähän sitten satoi edelleen. Perille päästyäni olin aivan läpimärkä jääkalikka. Kotona väänsin ensi töikseni saunan päälle, työnsin kaikki päällä olleet vaatteet kenkiä myöten pesukoneeseen ja menin ensin pitkään lämpimään suihkuun ja sen jälkeen vielä saunaan. Lämmittelin ja rentouduin tunnin ja sen jälkeen olo oli taas ihan mukavan lämmin. Loppuilta on mennyt herkutellen ja löhöillen. Katsoimme yhdessä Kung Fu Panda 2:sen, tosin me miehen kanssa taidettiin torkahtaa kesken leffan. Kohta menen nukkumaan, että jaksan mennä huomenna töihin. Oon siis menossa ylitöihin koko viikonlopuksi.

En saanutkaan eilen aikaiseksi laittaa tähtiä ikkunaan. Tänään kaivoin ne esiin, lamputkin olivat palaneet, joten huomenna uusi yritys.

Kommentit (2)

Suvi: En. En enää aio lähteä hölmöilemään sateeseen. Henkkamaukassa oli erilaisia ihania pyjamahousuja myynnissä. Vinkkaas miehelles. 🙂

Elä huva immeinen palelluta ihtees 😉

Mäkin vietän viikonlopun töissä, tosin ihan normitöiden parissa. Ylityölupakin olisi, mut en jaksa tehdä 😀

Mä muuten kulutin mun lempparipyjamahousut (ihanat vaaleanpunaiset ruudulliset <3) puhki persuksista. Byhyhyy. Toiskohan pukki uudet?

Kivaa viikonloppua! 🙂

Suvi: En. En enää aio lähteä hölmöilemään sateeseen. Henkkamaukassa oli erilaisia ihania pyjamahousuja myynnissä. Vinkkaas miehelles. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *