Eltsu testaa

Joululahjavinkki

2.12.2014 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyössä Zero Point

Piti jo eilen tulla jakamaan teille alekoodi Zero Pointin nettikauppaan, mutta universumi järkkäs mulle muuta tekemistä. Olin illalla sitten niin poikki, että nukahdin sohvalle kesken kaiken ja jäi postaus tekemättä. Nyt sitten uusi yritys.

Sain viime viikolla Zero Pointilta testaukseen uusimmat sukkamallit. Vedin ihastuneena merinovillaiset kompressiosukat jalkaan, enkä sitten riisunutkaan niitä pois vasta kuin seuravana päivänä ennen töihin pyöräilyä. Vaihdoin vaan toiset kompressiot jalkaan. 😀 En halunnut hikoilla näissä merinovillaisissa, vaan säästää ne tuollaiseen hemmottelukäyttöön. Sukat ovat aivan ihanat! Miten voi olla samaan aikaan lämpimät ja viileät?

Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus tilata TÄMÄN VIIKON ajan mainitsemani Merino tai Hybrid Silver -sukat -20 % alennuksella. Alekoodi on ZP-ENDORFIINIKOUKUSSA. Nämä molemmat sukat sopivat pitkäaikaiseen käyttöön ja sopii erinomaisesti talvi-iltoihin ja miksei myös työpäivän aikana käytettäväksi. Itselläni nuo Merinot korvasivat villasukat. Oon ihan rakastunut niihin!

Olen nyt käyttänyt kompressisukkia lähes yhtäjaksoisesti uusien sukkien saapumisesta lähtien ja mun aivan kamalat penikkakivut ovat lähes väistyneet tuona aikana. Viime viikolla jopa kävely sattui pohkeisiin. Nyt tilanne on rauhoittunut huomattavasti. Viimeisin apu penikkatautiin löytyy kuitenkin torstaina Helsingin Urheiluhieronnasta.

Kommentit (2)

Oi, ihanaa! Kiva kuulla, että tästä oli hyötyä. 🙂

Hei, Elina!

Eräs ystäväni jakoi tämän linkkinä FB:ssä ja pakko sanoa, että KIITOS! Juuri päätin tilata miehelle joululahjaksi noita sukkia, kun valittelee töissä seisomisen raskautta, kun ei veri kierrä. Tarkoitukseni oli katsella netistä joku paikka, mistä noita löytäisi, joten kaverin linkkaus osui ja upposi 🙂 Tilausta pukkaa!

Oi, ihanaa! Kiva kuulla, että tästä oli hyötyä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *