Treenipäiväkirja

Joulun urheilut

26.12.2012 Teksti: Elina Hovinen

Jouluaattona kävin juoksemassa vajaat yhdeksän kilometriä -15°C napakassa pakkasessa. Hiukset huurtui ja varpaita meinasi palella, mutta hyvää teki.

Juoksu
Matka: 8.7 km
Kesto: 49 min
Syke: keski – 146 bpm, max – 184 bpm
Kalorit: 347 kcal

Lenkin jälkeen tein vähän lihaskuntoa. Mukana mökillä oli kuulat, mutta jalat kaipasivat kyykkyjä, joten pyysin siskoni punnukseksi. 50-kiloinen sisko hyppäsi harteille ja mä kyykkäsin.

Repeilen näille kuville. 😀 Hyvää treeniä oli ja vikalle kierrokselle sain harteille toisen n. 50-kiloisen siskon, kun tuo ensimmäinen uhri ei jaksanut olla kolmea kierrosta.

Kyykyt
Punnerrukset
Vatsat

15 min

Joulupäivänä kävin siskon kanssa hiihtämässä vajaat 6 kilometriä ihan HC-maastossa. 45 minuttia meni ja aika puhki olin sen reissun jäljiltä. Hirveitä nousuja ja jyrkkiä laskuja eikä latua oltu aurattu. Puuuh. Jälkeenpäin harmitti, kun en vetänyt toista kiekkaa.

Tänään tein siskon kanssa sisällä lihaskuntotreenin. Näytin samalla vasta synnyttäneelle siskolle muutamia lihaskuntoliikkeitä, joita voi tehdä kotona esim. vauvan päiväuniaikaan. Tein pitkälti samoja liikkeitä kuin omassa kotitreenissä, josta olen tehnyt videopostauksen. Ei ehditty tekemään kuin reilun puolen tunnin treeni, koska piti ruveta siivoamaan mökkiä luovutuskuntoon.

Treeneistä huolimatta olo on ihan löysä lötkelssön. Suklaata ja muita jouluherkkuja on mätetty naamaan vatsakivuista välittämättä. Nyt saa riittää taas vähäksi aikaa. Örb.

Kommentit (2)

Lore: Niin oli mullakin, mut olis se sinnillä se toinenkin kiekka mennyt. 🙂

Muakin harmittaa, ettei vedetty toista kiekkaa. Toisaalta ensimmäisenkin kiekan jälkeen oli verenmaku suussa. Nivuset on muuten hellinä siitä mäennoususta!

Lore: Niin oli mullakin, mut olis se sinnillä se toinenkin kiekka mennyt. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *