Ajatuksia

Juhannus mökillä

23.6.2013 Teksti: Elina Hovinen

Juhannus tuntui tosi pitkältä, koska lähdimme mökille vasta perjantaina ja tulimme pois eilen illalla. Koululaiset lähtevät huomenna aamulla viikoksi metsäleirille ja sitä ennen piti vielä ehtiä pyykkäämään muutama koneellinen pyykkiä ja olla pitkästä aikaa edes yksi vuorokausi vain perheen kesken. Nyt on metsäleirille lähtijöiden kamat pakattu. Mun pienet eräjormat lähtevät neljäksi yöksi telttailemaan. Keskimmäinen ei millään meinannut innostua ajatuksesta, mutta tänään vihdoinkin sanoi taikasanat ”kyllä mä lähden sinne”. Uskon, että leiri tulee olemaan lapsille hieno kokemus.

Parasta mökkeilyssä


Ihana lämpö!


Kävimme juhannuspäivänä miehen kanssa lenkillä. Juoksimme jonkun ison kokon ohi, jonne oli kerääntynyt paljon ihmisiä. Sieltä ne huusi meille kannustusta ja joku kommentoi ”katsokaa miten ihana nuori pari” 😀

Juoksimme miehen kanssa yhtä matkaa 6,5 kilometriä ja mä vedin loppuun vielä oman höyryt ulos -osion, kun tuntui, että juoksu kulkee kuin unelma. Oikean jalan penikka on yhtäkkiä aika rauhallinen eikä vasen lonkkakaan enää suuremmin huutele. Tämän lenkin juoksin uskollisilla Asicseilla ja juoksen niillä nyt siihen asti, kun saan päätettyä mitkä Asicsit tilaan seuraavaksi. Enää en uskalla riskeerata tämän vuoden maratonia noilla litteillä kengillä. Tuskin ehtisin oppimaan uuden askellustavan ennen maratonia.

Matka: 10,3 km
Kesto: 1 h 5 min
Syke: keski – 141 bpm, max – 172 bpm
Kalorit: 593 kcal

Mekin kyhättiin yön kähmeessä oma kokko. Pojat rakensi lautan, jonka päälle kasattiin risuja.

Miten sun juhannus meni? Söikö itikat? Meidän lapset ovat ihan paukamilla raukat. Pienin näyttää vesirokkopotilaalta.