Juoksu

Juhannusjuoksut

23.6.2014 Teksti: Elina Hovinen

Torstaina työvuoron päätyttyä (klo 20) mies haki minut töistä, kävin kotona nopeasti heittämässä kassiin verkkarit, yövaatteet, juoksuvaatteet ja muuta mökkivaatetta. Vielä iltayhdeksältä lähdimme ajamaan mökille.

Torstaiaamuna juoksin töihin

Ensimmäisenä yönä heräsin yhden lapsista valitukseen. Kuumetta, kurkku ja korva kipeä. Sen kerran kun minä lähden ilman lääkkeitä reissuun, niin niitä tarvitaan. Onneksi muut mökkivieraat olivat varustautuneet paremmin. Sairastelevan pienen mökkireissu meni pitkälti sohvalla maaten ja lääkkeitä popsien.

Mun juhannus meni rentoutuessa. En jaksanut edes kameraa kaivaa laukusta, enkä ajatellakaan bloggaamista, vaikka konekin oli mukana. Syötiin hyvin, vähän liiankin, koska kertaakaan ei ehtinyt tulla nälkä ruokien välissä. Saunottiin moneen otteeseen ja kävin miehen kanssa molempina päivinä lenkillä.

Juhannusaaton lenkki oli tahmainen. Pohkeet tuntuivat betonilta ja syke hyppäsi huonojen yöunien seurauksena vähästäkin ylös. Tehtiin mäkivetoja ja muuten hölkättiin tosi rennosti.

Juhannuspäivän lenkki olikin paljon parempi, vaikka aamu alkoi pahaenteisesti orastavalla migreenillä. Sain pääkivun taltutettua, joten pääsin lenkille aiottua myöhemmin. Ensimmäiset neljä kilometriä meni pelleillen, loikkien, spurttaillen ja tanssien. Loppumatkan juoksin tasaisen rauhallisesti nautiskellen täydellisestä juoksusäästä ja yksinolosta.

Mua ei paljon huonot säät haitannut, aina on täydellinen sää juosta. 😉 Lapsille jäin 5 euroa/pää velkaa, kun en saanut talviturkkia heitettyä. 😀

Kommentit (2)

Kiitos, kiva kuulla! 🙂

Sun blogi on mun suosikki, saan tästä niin paljon energiaa omiin treeneihin! Erityisesti tykkään että treenaat monipuolisesti kaikenlaista, joskus tuntuu ettei muuta enää olekaan olemassa kuin salitreenejä 🙂

Kiitos, kiva kuulla! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *