Elämä

Kaamosväsymys

3.11.2011 Teksti: Elina Hovinen

Kaamos. Nyt se on täällä. Heti kun kelloja käännettiin, niin väsymys iski. Voiko nämä kaksi asiaa liittyä toisiinsa? Yksi asia on ainakin varmaa ja se on pimeys. Eihän tuolla liikkuessa edes näe eteensä? Pyöräillessä näkee juuri sen otsalampun valokeilan verran ja tästä johtuen on tullut monta läheltä piti tilannetta, kun yhtäkkiä eteen on pyyhältänyt ihminen, jolla ei ole heijastinta. Hui! Pitäisi ehkä vähentää vauhtia tai olla vaan entistä skarpimpana liikenteessä.

Miten talvesta selviää hyvällä mielellä? Pimeys on jotakin niin lamauttavaa. Urheilu pitää olon virkeänä ja lepo on entistä tärkeämpää. Ehkä pitäisi polttaa kynttilöitä ja vähän armahtaa itseään kiireeltä, käpertyä vilttiin ja katsoisi telkkarista hömppää tai lukea hyviä kirjoja. Miten te selviätte kaamoksesta, vai onko teillä kaamosväsymystä? Jotain piristävää on pakko keksiä. En tykkää olla näin pöhnäinen.

Kommentit (7)

Daniela: Meillä on wake up light, mutta siitä ei ole kyllä kauheasti apua. Oikea kirkasvalolamppu tai korvalamppu vois tehota.

SariK: Usko placeboon, eiköhän se jeesaa!

Riittävästi itselle mieluisia asioita joka päivä takaa hyvän mielen! 🙂 Hyvät kirjat, mahtavat biisit, kova treenaus.. ei noilla voi mennä vikaan 🙂

Mulla on sulle yksi sana: kirkasvalolamppu.

Ja toinen: D-vitamiini

Meikäläiset asuu maalla pimeässä,tänään laitettiin kaamosvalot pihamaalle ja omenapuut täyteen kynttilälyhtyjä,valostui!

Mutta oikeesti,saa olla väsyneempi ja lojua enemmän.kotihommat ja muut sellaset ”turhat”hommat saa jättää mahdollisimman vähälle.

Illalla makoiltiin 4vuotiaan tyttärentyttären kanssa pihalla ja katsottiin taivaalta tähtiä,kuuta ja pilvien kulkua.Se oli IHANAA!

Daniela: Sillä tiellä ollaan. Kaveri laati mulle just mahtavan soittolistan ja kuuntelen sitä ihan onnessani. 🙂

Katri: Pitää vakavasti harkita kirkasvalolamppua. Isä suositteli korvalamppua (mikä? :D). Ja d-vitamiinit vois käydä hakemassa apteekista. Itselleni ja lapsille.

Rapu: Kuulostaa ihanalta! Juuri tuollaiset hetket saa niin hyvälle tuulelle.

Tuo kirkasvalolamppu on muuten kyllä täälläkin hankinta(harkinta?)listalla! 😀

Mulla on kirkasvalolamppu ja D-vitskut ja silti väsyttää. Pitäis varmaan uskoa niiden tehoon, niin saattais tulla edes placeboa. Mut nyt sentään vähän paistaa aurinko eli ulos käppäilemään 🙂

Daniela: Meillä on wake up light, mutta siitä ei ole kyllä kauheasti apua. Oikea kirkasvalolamppu tai korvalamppu vois tehota.

SariK: Usko placeboon, eiköhän se jeesaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *