adidasheimo

Kahden treenin päivä

27.1.2014 Teksti: Elina Hovinen

Heipsan! Tänään tein kaksi ihanaa treeniä. Päivällä kävin juoksemassa rennosti ja nautiskellen 12,5 kilometriä. Pakkasta ei ollut mitenkään kauheasti, -9°C, mutta tuossa pakkasessa ja noilla varusteilla ei olisi miellyttävästi voinut pidempään juosta.

Juokseminen on aivan ihanaa! Tänään erityisesti tykkäsin, kun juoksu kulki niin hyvin. Lenkille lähteminen on viime aikoina ollut vähän hankalampaa kuin kesällä. Juoksuseuraa ei oikein ole ja talvijuokseminen ei ole ihan mun lempparijuttu. Heimoprojekti on kyllä ehdottomasti hyvä boosti juoksumotivaatiolle.

Lauttasaaresta voitte käydä ihailemassa mun töherryksiä, joita tein naama virneessä. 😀

Lenkin jälkeen suihkun kautta lasten kanssa HopLoppiin. Mä laitoin tulpat korville ja istuin sohvalla rentoutumassa sillä aikaa kun lapset juoksivat itsensä punaisiksi.

Illalla vielä kävin vääntämässä nopean salitreenin. Tämän viikon treenirytmi on ollut ihan sekaisin pääkipujen ja laiskotusten vuoksi, joten tein tänään vähän mitä sattuu. Enimmäkseen selkää, vatsoja ja ojentajia.

Ihan superhauska ja tehokas liike! Syke nousee hyvin ja tätä ei jaksa kauaa tehdä. Kannattaa kokeilla, jos sun treenipaikasta löytyy tällaiset köydet.

Treenin lopussa ajattelin, että hypinpä vielä vähän boksille. Eipä ihan onnistunut. Olin ihan väsynyt ja jalat oli rennon tuntoisesta lenkistä huolimatta aika vetelät. Eilinen luistelukin saattoi painaa jaloissa. Lähdin vähän turhan huolimattomasti pomppimaan, joten kävi taas sama kuin pari viikkoa aikaisemmin. Mulla on kesällä varmaan tosi kauniit sääret. 😀

Nyt nukkumaan ja uudella innolla uutta viikkoa kohti.

Puspus mussukat!

Kommentit (10)

Nämä kuvat ovat Länsiväylän Elixiasta. 🙂

Ihana virnistelijä <3 pus!

Pus itelles! <3 Ikävä!

IHANAT noi ekan kuvan kengät! Mistä olet ostanut? Ihailen myös noita pinkkejä säärystimiä, ovatko sellaiset kompressiot? Mistä olet ne hankkinut? Mietin että kun ne ei ole sukat, niin puristaako ne tuolta nilkasta, vai onko suunniteltu niin että puristus tulee enemmän tuonne ylös? Mä haluaisin ehkä samanlaiset…

http://musclefetish.fitfashion.fi/

Nuo on Asics DS Trainerit, ihan parhaat juoksukengät! Oon tilannut ne wiggle.co.uk:sta. Säärystimet on Zeropointilta saatu. Ei purista mistään liikaa, vaan juuri sopivasti koko matkalta. 🙂 Suosittelen. Mä oon tykännyt tosi paljon.

Sulla näyttäisi olevan käytössä tuo Suunnon Ambit2 S White. Olen miettinyt hankkivani sen. Oletko ollut tyytyväinen siihen?

Oon ollut ihan älyttömän tyytyväinen. Aiemmin mulla oli Garmin Forerunner 610, josta tykkäsin myös tosi paljon. Tämä on vain kauniimpi. 🙂

Moikka! Ihan huippu blogi sulla! Hei mua kanssa kiinnostaa toi sun kello kun haluaisin sellaisen jossa sisäänrakennettu gps, mutta että olisi myös hyvännäköinen. Toi valkoinen näyttää hyvältä kyllä, onko mitään eroa garminiin?

LÖysin blogisi vast ikään, hauskoja juttuja! Miltä Elixialta nämä kuvat on? En tunnista ainakaan omakseni 😉

Nämä kuvat ovat Länsiväylän Elixiasta. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *