Kauneus

Kahta en vaihda…

18.4.2017 Teksti: Elina Hovinen

Olen lukenut bloggaajien postauksia, joissa he kertovat luottokosmetiikkamerkkejään ja muita kauneudenhoitojuttuja, joita ilman he eivät haluaisi olla. Olen toki turhamainen, mutta olen myös äärimmäisen laiska. Meikkaan pääosin markettimeikeillä. Meikkipussistani löytyy pääosin Lumenea ja vähän Cliniquea. Ihoa hoidan ihan itse erilaisin tökötein. Kosmetologilla olisi ihana käydä säännöllisesti, mutta tämä menee sarjassa siihen, että käytän rahani mieluummin tarpeellisempaan. Rakastan pukeutumista ja kaikkea esteettistä, mutta koska minulla ei ole koskaan ylimääräistä rahaa, hiihtelen vuodesta toiseen samoissa vaatteissa, joita yritän asustaa mahdollisimman mielikuvituksellisesti.

Mitkä ovat sitten minulle niitä juttuja, joita en vaihda?

Hieroja

Löysin Helsingin Urheiluhieronnan nelisen vuotta sitten ja sen jälkeen olen aina kääntynyt Tuukan puoleen silloin kun joku kohta kropasta pettää. Yleensä tyhmänä vasta juuri silloin kun on jotakin isompaa ongelmaa eikä yhtään aiemmin. Helsingin Urheiluhieronnan vastaanotolta olen aina saanut avun ongelmiini ja kotiin viemiseksi myös kuntoutus- ja jumppaohjeet.

Gynekologi

Haarojen levittely tuntemattomille ei kuulu suosikkipuuhiin, joten käyn aina samalla, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi todetulla gynellä Terveystalossa.

Lääkäriasema

Ortopedisissä vaivoissa ja urheiluvammojen sattuessa on yksi lääkäriasema, jonne uskallan mennä luottavaisin mielin. Se on Pohjola Sairaala. Oikea olkapääni leikattiin Pohjola Sairaalassa kolme vuotta sitten ja kaikkien lääkärin hoitoa vaativien urheiluvammojeni kanssa olen aina varannut ajan samaan putiikkiin. Pakko ihan nimeltä mainita, että suosittelen lämpimästi olkapäävammoihin erikoistunutta ortopediä Vesa Savolaista, sekä olkapään fysioterapiaan erikoistunutta Sami Niskasta, jos tämän alueen vaivoja tulee kohdalle. 🙂

Kävin juuri tällä viikolla näyttämässä kipeytynyttä pakaraani urheilulääkärillä ja sain lähetteen ammattitaitoiselle fysioterapeutille. Tätä jalan vaivaani hoitaa Simo Syrjäläinen.

Kampaaja

Käyn aivan liian harvoin kampaajalla, mutta silloin kun käyn, menen aina Kampajussiin. Jussi on alallaan stara ja tekee aina sellaista jälkeä, ettei varmasti tarvitse pelätä tai lähteä itkien kotiin.

*Aurinkolasit Police, saatu blogin kautta

Kommentit (1)

Urheiluhierontaa opiskelleena pystyn suositella tuota, että jos on löytänyt hyvän hierojan, ei sitä kannata ihan helpolla vaihtaa.
Varsinkin jos urheilee paljon! Tuukan maine on kyllä omissakin piireissä kova 🙂

https://faijahommia.fi/

Urheiluhierontaa opiskelleena pystyn suositella tuota, että jos on löytänyt hyvän hierojan, ei sitä kannata ihan helpolla vaihtaa.
Varsinkin jos urheilee paljon! Tuukan maine on kyllä omissakin piireissä kova 🙂

https://faijahommia.fi/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *