Kuntoutus

Kallis sairasloma

8.5.2013 Teksti: Elina Hovinen

Olen tässä sairaslomani aikana tilaillut netistä kaikenlaista. Enimmäkseen urheiluvaatteita ja -varusteita. Ihan hyvä, että sairasloma loppuu, muuten olisin kohta vararikossa. 😀 Palaan maanantaina takaisin töihin. Ihana palata töihin ja normaalien kirjoihin. Lääkäri soitti eilen ja sain luvan palata töihin. Lääkäri sanoi, että ”en muista, että olisin näin lyhyttä sairaslomaa tällaisesta vammasta aikaisemmin kirjoittanut, mutta hyvin sulle menee, mene vain töihin”. Käsi on oikeasti tällä hetkellä tosi hyvässä kunnossa. Lauantain puolimaraton rasitti kättä yllättävän vähän, mutta sunnuntain kuminauhajumppa tuntui vielä eilen molemmissa käsissä. Ihmetyttää, että tämä on mennyt näin hyvin. Iso kiitos kuuluu ortopedi Vesa Savolaiselle ja yhtä iso, ellei jopa isompi kiitos fysioterapeutti Sami Niskaselle! Aivan ihania ja asiantuntevia tyyppejä molemmat ja koko Omasairaala täynnä. Ja kyllä mä annan vähän kunniaa itsellenikin, sillä olen kuntouttanut kättä täsmälleen ohjeiden mukaan. Mahtavaa! Kohta mulla on täysin toimiva käsi (vasen tutkitaan kesäkuussa jälkitarkastuksen yhteydessä). Eilen avasin peräti vähän jäykän oven leikatulla kädellä, se on kuulkaa jotain se.

Mutta niistä urheiluvaatteista. Mun on pitänyt tehdä niistä postausta ja ajattelin nyt muita vastuita vältellessä vääntää postauksen ostoksista. Nyt käsi kestää jo kameran pitelyä ♥, joten kuvia, olkaa hyvät .

Soc-toppi Stadiumista

Niken toppi Stadiumista

Twintip-collari Zalandosta

Niken toppi Zalandosta. Oikea käsi nousee jo noin ylös! Aika eriparia vielä…

Garmin Forerunner 610 Verkkokauppa.comista

Adidas Adipure motionit Wiggle.co.uk:sta

Olen tarkka rahoistani, joten kaikki tuotteet on tarkkaan kilpailutettu ja suurin osa on tästä syystä netistä tilattuja. Netissä voi tarkkaan valikoida paikan mistä tilaa. Mä olen tietysti löytänyt paikat, joissa ei ole toimituskuluja ja tiedän tarkalleen mistä saa nopeasti toimitettuna. Tarjoushaukka mikä tarjoushaukka. Nyt vasta, kun olen Masteriani vinguttanut ihan riittämiin, kuulin uudesta palvelusta nimeltään CupoNation. Iso moka tarjoushaukalta, aijai! Onneksi kuulin nyt, että osaan seuraavalla kierroksella hyödyntää näitä palveluita. CupoNationin kautta saa siis virtuaalisia tarjouskuponkeja erilaisiin nettikauppoihin. Palvelusta löytyy mua kiinnostavina esimerkiksi Stadium, Nelly, Stockmann, CDON.com. Liuta hyviä nettikauppoja ja näyttäisi olevan ihan liian houkuttelevia tarjouksiakin. En muuten tiennyt, että CDON.com myy nykyään myös urheiluvaatteita ja samasta puljusta löytyy myös kuulokkeita ja muuta elektroniikkaa. Pois niiltä nettisivuilta nyt, Elina! Enää ei osteta mitään. Käykääpä ihmeessä tutustumassa. Urheiluun liittyviä tarjouksia löytyy tästä linkistä.

Mitä tykkäätte ostoksistani? Entä onko CupoNation teille tuttu?

*Postaus on tehty yhteistyössä CupoNationin kanssa.

Kommentit (10)

Se on kyllä kumma juttu, kun aina tuntuu olevan tarve uusille treenivarusteille. Mä esim. nyt haluan kolmannet uudet lenkkarit, tai siis tarvitsen. 😉

Mä yritän saada mahdollisimman pian tehtyä tuon postauksen. 🙂 Jos ei rupea kuulumaan, niin tule painostamaan.

Oooo, tosi kivoja noi treenivaatteet!

Thnx! 🙂

Siis voi nainen herrajumala noita sun vatsalihaksia! Kuka nakuttais mullekin tuommoset? Vastaus on minä, mutta en jaksa, joten siksi tyydyn vain kadehtimaan sun masua :D.

Tai noh, ehkä tästä kohta vääntäydyn kuitenkin lenkille. Ihania releitä <3.

Arska S:n mukaan vatsalihakset syntyy 80 % keittiössä, tiedä häntä sitten. Mutta ei ne vatsalihakset (vaikka onhan se pakko myöntää, että on se ihan kiva bonus), vaan se liikunnasta saatu hyvä olo.

Hyvää lenkkiä! <3

Onko noi Addut hyvät jalkaan? Mä oon niitä vähän himoinnut, mutta kun missään kivijalkaliikkeessä ei ole saanut testattua niin en ole ostanut…

Mulla on Adduista aika laihat kokemukset vielä, koska olen käyttänyt niitä vasta sisällä ja lähinnä vain saliurheilussa. Kengät tuntuu hyvältä jalkaan, mutta ei niin hyvältä kuin Niken Free 3.0:t, jotka matalasta profiilista huolimatta tuntuu tukevalta. Täytyy vielä korkata nuo ulkona ja kertoa sitten tarkemmin.

Superkivoja treenivaatteita! Ai että mä haluaisin ton Niken turkoosin topin mutta en löydä kokoja mistään 🙁

Apua, vaarallisia linkkejä. Kummallista, kuinka treenivaatteita ei ole koskaan liikaa, vaikka samanlaisia toppeja olisi läjäpäin kaapissa.

Innostuthan pian tekemään arvostelun Garminista? Erityisesti kiinnostaa, kuinka hyvin kello löytää GPS:n avulla sijainnin ja miten sykevyö pysyy paikallaan. Olen lukenut muutamia varoituksia sykevyön löysyydestä naisilla, mutta ehkäpä tähän on jo tullut parannusta. Garmin houkuttaisi kovasti itseänikin.

Se on kyllä kumma juttu, kun aina tuntuu olevan tarve uusille treenivarusteille. Mä esim. nyt haluan kolmannet uudet lenkkarit, tai siis tarvitsen. 😉

Mä yritän saada mahdollisimman pian tehtyä tuon postauksen. 🙂 Jos ei rupea kuulumaan, niin tule painostamaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *