Pyöräily

Kastuin

10.8.2011 Teksti: Elina Hovinen

…kirjoitin facebookin statuspäivitykseksi eilen aamulla. Saman päivityksen olisin voinut kirjoittaa saman päivän iltana, kun pyöräilin Pasilaan siivoamaan. Ja tänä aamuna. Joka kerta olen pyörälenkin päätteeksi puristanut trikoistani lammikollisen vettä. Mulla ei ole kunnollisia sadekelin vaatteita, mutta kastuminen ei oikeastaan haittaa, kun ilmat on vielä lämpimiä ja vesisade lämmintä. Oikeastaan nautin pyöräilystä sadekelillä. Vapauttavaa, kun ei tarvitse varoa kastumista, sen kun vaan antaa ravan roiskua. Työpaikalla on kuivauskaappi, jossa vaatteet kuivavat päivän aikana. Ainoa asia mitä kaipaan, on repun sadesuoja, sellainen pitäisi käydä pikaisesti hommaamassa. Huomiseksikin on taas luvattu sadetta. Varusteista tuli mieleen, että mun nappikuulokkeet rupesivat tänään pätkimään. Monetkohan kuulokkeet ne on tälle vuodelle? Ehkä kolmannet? Kuulokkeet kulkevat mulla aina mukana ja ovat siis todella kovassa käytössä, joten ei ihme, että niitä menee rikki. Sitten tarvitsisin vielä kylmemmille ilmoille uudet klossikengät sekä tuulihousut. Mun tuulihousut menivät rikki purjehdusreissulla, kun pyllähdin aallokossa knaapin päälle, joka repi housut. Uuteen reppuun mä investoin juuri. Kolmas reppu vuoden sisään. Nyt ostin Jansportin, jossa on 30-vuoden takuu. Ehkä tuo kestää. Mä voisin upottaa kaikki rahat urheiluvälineisiin (ja objektiiveihin yms. kameran lisävarusteisiin).

Kuopuksen synttäripäivänä herkuteltiin. Herkkulakko ei siis ihan onnistunut. Noloa myöntää.

Neljävuotias kulta.

Tänään aamulla näytin tältä. Irrotettavat lokasuojat voisi olla ihan hyvä hankinta, vai mitä luulette?

Kommentit (5)

Huoltaja: Kääk! Ja nyt mä vasta kuulen tästä.

”Rapa roiskuu, kun jarrua väännetään…” -Fröbelin palikat 😀

Hanki vaan ne lokasuojat. Ajattele jos saat vaikka p*skaa naamaan :O 😀

Huoh, mä tarttisin niiiin paljon urheiluvarusteita, ettei tosikaan. Ne on kaikki vaan niin julmetun kalliita!

Repun sadesuoja onkin se mitä mä tarvitsen. Tai oisko sellaista mallia missä se olisi suoraan itse repussa valmiina? Minäkin tykkään polkea sateelta. Siinä tulee jotenkin ihan voittajafilis:)

Suvi: Hehee. Sitä mä mä mietinkin, että mä voin saada just sitä itteensä naamalle. 😀 Urheiluvarusteet on kyllä kalliita. Mä tilaan esim. lenkkarit Englannista, missä ne on vähän halvempia. Tsekkaapa tämä sivusto: http://startfitness.co.uk/

Sarihoo: Mä en oo ainakaan nähnyt sellaisia reppuja, joissa olisi sadesuoja valmiina, mutta oon kyllä nähnyt niitä repun sadesuojia muilla pyöräilijöillä.

Sadesäällä pyöräillessä tulee vähän sankariolo. 😀

Joustokeulan pakkasraja on noin -15 astetta jonka jälkeen saattaa tulla odottamattomia kustannuksia.

Huoltaja: Kääk! Ja nyt mä vasta kuulen tästä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *