adidasheimo

Kehonhuoltoa ja kevyttä hikoilua

10.2.2014 Teksti: Elina Hovinen

Viikonloppu tuli ja meni. En tehnyt yhtään kovaa treeniä koko viikonlopun aikana. Sain kuin sainkin pidettyä itseni kurissa! Keskityin kehonhuoltoon, koska halusin saada maanantain heimotreeneihin itseni juoksukuntoon. Molempina viikonlopun päivinä tein kevyttä aerobista, että sain koko kropan lämpimäksi ja venyttelin hartaudella kaikki mahdolliset liikkeet, jotka vain mieleen tuli. Taas mä sanon tämän: pitäisi venytellä useammin. Ei se ole ollenkaan niin tyhmää hommaa kuin muistelin. 😛 Itse asiassa se oli ihan kivaa. Kuuntelin musiikkia, olin omien ajatuksien kanssa ja venyin. Palkintona sain huomattavasti vetreämmät lihakset. Vasen jalka, jossa sitä pakara- ja nivuskipua on/oli, oli alkuun nilkasta pakaraan asti koko matkalta aivan karsean jumissa. Keskiviikolle on varattuna hieroja-aika, siellä viimeistään olisi toiveissa saada jaloista vieläkin vetreämmät.

Nyt on reppu pakattu huomista varten. On työvaatteet, juoksuvaatteet ja katsottu pyöräilykamatkin valmiiksi. Reppu taas pullistelee liitoksistaan, kun on niin täynnä kampetta. Menen huomenna töistä suoraan juoksutreeneihin (pyörällä), joten tämä logistiikka on vähän mitä on.

Nyt äkkiä nukkumaan. Mulla on aikainen herätys. Hyvää yötä ja ihania ajatuksia tulevaan viikkoon! Tämä päivä enteili kevättä. Ihanaa!