Ajatuksia

Kehonhuoltoa

1.10.2013 Teksti: Elina Hovinen

Tänään on kehonhuoltopäivä. Sillä verukkeella olen jäkittänyt koko illan sohvalla koneen kanssa tutustuen Lightroomiin. Aamulla singahdin ennätysvauhtia keskustaan hierontaan. Kävin Helsingin Urheiluhierojilla Sissin käsittelyssä. Heräsin seitsemältä, kun puoli kahdeksalta piti jo lähteä bussipysäkille. Puolessa tunnissa ehdin syödä aamupalan, käydä suihkussa, valita vaatteet (vaikein osuus) ja meikata. Olen aika ylpeä tästä suorituksesta.

Urheiluhieronta ei koskaan ole mitään silittelyä ja spahemmottelua, vaan semisti kidutusta. Silti siitä jollakin tavalla nauttii, koska tietää, että se auttaa. Mun jalat meni aivan totaalisen tukkoon sunnuntain jalkatreenistä eikä ne Sissin käsittelyssä auennut vielä kokonaan. Olisi pitänyt olla toinen tunti aikaa. 

Oli ihana olla aamulla Helsingissä. Siellä on aamulla ihan erityinen tunnelma. Kävelin hieronnan jälkeisessä pöhnässä kaupungin läpi bussille, poikkesin vain hakemaan kahvin mukaan. Ihana aamu. Suosittelen testaamaan. Vaikka pöhnästä toipumiseen meni puoli päivää.

Nyt menen vihdoinkin vastailemaan teidän kommentteihin. Pahoittelut siitä. Yritän panostaa blogiin jatkossa enemmän. Pitäisi vain repiä lisää aikaa jostakin. 🙂