Uncategorized

Kesän parhaat

18.8.2016 Teksti: Elina Hovinen

Ilmassa on jo syksyn tuntua. Iski pieni haikeus – menikö se kesä jo? Mitä olen ehtinyt tehdä?

Kesän parhaita hetkiä ovat ehdottomasti olleet ne jutut, jotka liittyy kiireettömyyteen ja luontoon. Olemme käyneet iltauinneilla ja koko päivän kestäneillä metsäretkillä nuotiolounaineen ja lammessa uinteineen. Kävin lasten kanssa mökkeilemässä ja purjehtimassa. Ollaan juhlittu koko suvun voimin elokuisia ja monta muuta ihanaa hetkeä.

Tänä kesänä olen ottanut harvinaisen vähän kuvia. Olen kriiseillyt sen asian kanssa, onko pakko dokumentoida jokainen elämän käänne? Mitä jos vain olisin läsnä? Mulla on edelleenkin paljon harjoiteltavaa läsnäolemisessa ja jatkuvassa somen päivystämisessä, mutta ainakin yritän ja tiedostan tämän. Minulle vapaa-aika ja erityisesti perheen yhteinen vapaa-aika on arvokasta ja haluan pitää siitä kiinni. Olen yrittänyt poistaa sellaiset tekijät, jotka haukkaa tätä aikaa minulta/meiltä. Se on yksi syy, miksi blogikin on nyt ollut aika hiljaa. Mietin jatkanko ollenkaan, vai löytäisinkö jonkin sopivan tavan tehdä tätä niin, että olisin a) itse laatuun tyytyväinen ja b) sisältö olisi lukijoille mieleistä.

En ole ihan vielä valmis lopettamaan tätä kokonaan, mutta tahti ei todennäköisesti tule enää kiihtymään siihen 4-5 postausta/viikko -tahtiin, ei tällä kombolla, jota nyt arjen pyörittäminen vaatii.

Sitten niitä kesän parhaita hetkiä kuvina.

*

*Re-Kånken-reppu on saatu blogin kautta. Reppu on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten kierrätysmuovipulloista.

Suosittelemme