Juoksu

Kesän treenit

20.8.2013 Teksti: Elina Hovinen

Miten teidän kesän treenailut sujuivat? Monille tuntuu olevan vaikea löytää treenimotivaatiota kesällä ja varsinkin lomalla. Syömisetkin lähtee lipsumaan ja terassi kutsuu turhankin usein. Töihin palattua huomaa vaihtaessaan hellemekkoa farkkuihin, että kappas vaan kun kiristää ja puristaa. Olen ärsyttävä ja sanon, että mulle ei käynyt näin. Okei, söin paljon jätskiä ja söin muutenkin paljon rennommin (ja kärsin vatsavaivoista), mutta treenimotivaatio pysyi yllä kesähelteistä huolimatta. Kesäillat on parhaita lenkkeilyyn ja ilmastoidulta salilta saa rohkeutta mennä biitsille bikineissä. 

Toukokuun lopusta kesäkuun puoleen väliin. Purjehdusviikko toi breikin tuonne väliin.

Kesäkuun puolivälistä heinäkuun alkuun

Heinäkuuta

Heinäkuun lopusta elokuun alkuun

Viime viikko ja tätä alkavaa viikkoa

Sitten vielä sekalaisia treenikuvia.

Leuanvetoa veneessä


Vetosalin biitsitreenit

Juoksua, juoksua

Onko tapahtunut muutosta? Pari muhkua ehkä tullut?

Eihän kukaan näe, että kuvaan itseäni?

Työmatkajuoksua

Punttia

Nyrkkeilyä

Ja taas juoksua


Mä oon jopa venytellyt!

Nyt oon tullut tutuksi uuden pyörän kanssa. Ihana peli ja ihanat Espoon maantiet!

Ja taas punttia (tänään).

Jos sinulle tuli surullisen kuuluisia kesäkiloja, niin eipä hättää – aina on huominen, jolloin voi treenata ja aloittaa uuden terveellisemmän ruokavalion. Muutenkin kesäkunto on so last season, mun mielestä on coolimpaa olla 365 shapessa. Ei vaan, pienistä muutoksista se lähtee omaksumalla vähitellen uusia terveellisempiä elämäntapoja, kokeillen mikä sopii itselle. Eksyen ja taas tielle löytäen. Mikään ei tule yhdessä yössä. Elämästä pitää nauttia, mutta kannattaa muistaa, että terveellinen elämäntapa tuo lisää energiaa ja hyvää mieltä. Ja mikä parasta – terveyttä! 

Nyt nukkumaan! Hyviä treenejä ja energistä viikkoa kaikille!

Kommentit

Oi, kiva kuulla! Kiitos!

Hyvältä kuulostaa sun kesätreenailut ja syömisetkin. Ei ne jätskit maailmaa kaada, kunhan muistaa pitää balanssin. Elämästä pitää nauttia ja varsinkin kesästä.

Kommentit

Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Tänä kesänä olen treenannut kovempaa kuin koskaan ennen, koska halusin päästä toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni. Se haave oli maratonin juokseminen, jonka saavutin viime lauantaina HCM:llä. Mun eka maraton! Näin sinutkin matkan varrella kannustamassa ja siitä tuli todella hieno fiilis, sillä olen saanut blogistasi todella paljon motivaatiota juoksemisen treenaamiseen. Kiitos siitä!

Mahtavaa! Haaveet on tehty toteutettaviksi. Ihana kommentti, mahtavaa, jos olet saanut täältä motivaatiota! 🙂

Täytyy ensin mainita, että blogisi on tosi innoittava, eli kiitos kivoista postauksistasi! Mulla on ollut varmaan eka kesä koskaan , jolloin olen liikkunut todella paljon ja pitänyt siitä kiinni että liikunta on ollut monipuolista ja useaan kertaan viikossa tapahtuvaa. Usein kesällä salille lähteminen on ollut nihkeää, mutta siihenkin on tänä kesänä tullut muutos; ryhmäliikunnat ja kuntosali ovat rulettaneet juoksemisen lisäksi. Ja totta tosiaan, jätskeistä ja muista en ole minäkään paitsi jäänyt, mutta suhde ruokaan on pysynyt juurikin liikunnan ansiosta aisoissa.

Oi, kiva kuulla! Kiitos!

Hyvältä kuulostaa sun kesätreenailut ja syömisetkin. Ei ne jätskit maailmaa kaada, kunhan muistaa pitää balanssin. Elämästä pitää nauttia ja varsinkin kesästä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *