Pyöräily

Kevät sen tekee

23.3.2012 Teksti: Elina Hovinen

Mä oon ihan kuin uusi ihminen nykyään. Mulla on hirveän hyvä fiilis! Herään nykyään niin paljon helpommin ja kirkkaalla mielellä. Veikkaisin, että lisääntynyt valo ja lämpöasteet sen tekevät, mutta moni asia on kyllä elämässä nykyään niin paljon paremmin. Töistä kotiin pyöräillessä sisällä kupli ilo ja olo oli ylitsepursuavan riemullinen. Teki mieli huutaa. En huutanut, lauloin.

Ei haittaa, vaikka on rikki. Näillä voi näpytellä puhelinta.

 

Pyöräily 23.03.2012
Aurinkoinen aamu. Hymyillen vastatuuleen.
(Ja sykemittari boottas taas itsensä, vaikka vaihdoin sykevyön pariston. Huoltoon menee.)

Matka: 7.7 km
Kesto: 22 min

Pyöräily 23.03.2012
Hirrrween hirween hyvä fiilis!

Matka: 8.98 km
Kesto: 23 min

Hyvää viikonloppua teillekin! Nauttikaa valosta, auringosta, läheisistä, itsestänne ja elämästä! Puss.

Kommentit (3)

Suvi: <3 <3

Sanna: Ihanaa, kun on muitakin fiilistelijöitä! 🙂 Toivottavasti sun kurkkukipu menee äkkiä pois, että pääset kunnolla nauttimaan keväästä!

🙂 <3

Oon kans ihan innoissani, kun on tullut kevät ja valoisaa! Talvella en meinaa aamuisin päästä millään sängystä ylös, mutta nykyään taas herää vaikka ilman herätyskelloa, kun on niin valoisaa ja aurinkokin paistaa usein! :)Niin ihanaa kun on lämmintä ja valosaa, ja tiet alkaa olla sulia ja kuivia! Ainoa mikä tällä hetkellä masentaa, on se, että mulla on kurkku ollut muutaman päivän niin kipeä ettei mitään rajaa. 🙁 Menee kaikki liikuntasuunnitelmat mönkään, mikä ärsyttää aina ihan hirveesti!! Tilasin muuten kans vaatteita sieltä mistä säkin, ja ne tuli jo tänään, vaikka tilasin vasta sunnuntaina! Kahdet trikoot oli just hyvän kokoiset, ja haluisin päästä heti kokeilemaan niitä! Toppi ja jumppacaprit oli liian isot mut meni onneksi pikkusiskolle. 🙂 Hyvä kun eniten ajattelin, että just trikoot voi olla huonon kokoset, mutta ne istukin just hyvin!

Anteeksi kauhea vuodatukseni. 😀

Suvi: <3 <3

Sanna: Ihanaa, kun on muitakin fiilistelijöitä! 🙂 Toivottavasti sun kurkkukipu menee äkkiä pois, että pääset kunnolla nauttimaan keväästä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *