Juoksu

Kevättä rinnassa + pipoarvonnan voittaja

1.3.2016 Teksti: Elina Hovinen

Juoksija tässä, terve. 🙂 Näinhän siinä sitten kävi. Asia johti toiseen ja sitten kolmanteen. Ensin vähän fiilistelin, että olisihan se kiva taas juosta. Sitten hain mukaan HCR Street Teamiin ja tulin valituksi. Kohta naputtelinkin Helsinki City Runin ilmoittautumiskaavakkeen sisään. Sitten pitikin jo miettiä, että miten tässä nyt kannattaisi treenata, jos sen puolimaratonin meinaa kunnialla suorittaa läpi. Mulle kunnialla suoriutuminen tarkoittaa reippaasti alle kahden tunnin aikaa.

Eilen menin totutusti salille. Olenhan sinne jo jokusen kuukauden raahautunut aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Hetken siinä pyöriskelin turhautuneena kun en oikein tiennyt mitä mun kannattaisi tehdä. Enkä tyylilleni uskollisena ollut edes miettinyt mitä menen salille tekemään. Syksystä asti olen tehnyt maksimissaan kuuden toiston sarjoja ja niitäkin hyvin vähän, enimmäkseen kolmosia ja kakkosia. Mun ei ole tarvinnut moneen kuukauteen miettiä minkä treenin teen, koska olen suorittanut treenejä Torokhtiyn ohjelmalla.

Vähän siinä Ramia konsultoin ja pääsin aloittamaan. En malttanut jättää painonnostoliikkeitä, vaan tein vain pidempiä sarjoja ja enemmän. Painonnostoliikkeet ovat kuitenkin tosi hyviä ja kokonaisvaltaisia. Aloitin mielestäni lempeästi tekemällä rinnallevetoja 5 x 8 ja sama setti tempauksia. Loppuun tein vähän vatsoja, sillä onhan keskivartalon kondis juoksijalle oleellinen homma. Treeni tuntui hyvältä, syke nousi ja hiki virtasi. Pukkariin päästyä iski heikotus. En muista milloin viimeksi mulle on tullut paha olo treenistä! Heikotus onneksi helpotti aika nopeasti. Tämä(kin) kertonee mikä on meikäläisen kondis tällä hetkellä.

Tänään sitten intouduin vielä juoksemaan kevyesti. Menin töihin hölkäten (6 km) ja tulin vielä pois samalla tavalla. Oli aivan upea kevätpäivä! Tulen niin onnelliseksi keväästä. Sain vielä mun mussukat mua vastaan työmatkareitille, että hekin saivat hiukan raitista ilmaa. 🙂

Aiettäkuulkaas. Hirveän hyvä fiilis! Juoksusta, keväästä ja elämästä.

Ja sitten vielä tiedoksi SuperYellown pipoarvonnan voittajat. Onnetar suosi tällä kertaa AnuK:ta sekä Marjoa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Paljon onnea voitoista!

Kommentit (1)

Juoksu on kyllä niin eri tavalla palkitsevaa, kuin lihas- ja voimatreeni. ? I feel you!

Kiva seurata, miten sun treenit muuttuu. Hyvin sä varmasti HCR:n vedät.

Mukavia treenejä! ???

Juoksu on kyllä niin eri tavalla palkitsevaa, kuin lihas- ja voimatreeni. ? I feel you!

Kiva seurata, miten sun treenit muuttuu. Hyvin sä varmasti HCR:n vedät.

Mukavia treenejä! ???

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *