Juoksu

Kirosanan jalat!

14.9.2011 Teksti: Elina Hovinen

Kävin tänä iltana kevyellä vajaan 7 kilometrin lenkillä. Heti lenkin aluksi sääret tuntuivat kipeiltä ja kivistäviltä. Mietin, että palaanko heti takaisin kotiin, mutta en sitten palannut, vaan juoksin hyvin hitaasti lenkin loppuun. Pelottaa, miten sunnuntain puolikkaan käy. Nyt sitten vaan lepoa, lepoa, lepoa, kylmää, kylmää, kylmää ja hierontaa, hierontaa, hierontaa. Nyt on hyvät vinkit kalliit, eli kerro ihmeessä, jos sulla on kikkakolmosia penikoiden parantamiseksi.

Matka: 6.73 km
Kesto: 48 min
Syke: keski – 132 bpm, max – 150 bpm
Kalorit: 361 kcal

Tänään on ollut syysmyrskystä huolimatta kiva päivä. Aamulla Stockan ohi mennessä ostin työpaikalle uuden ison kirkkaanpunaisen kahvikupin pienen Teema-mukin tilalle. Punainen piristää päivää, ja mikä parasta, kuppiin mahtuu työpaikan automaatista kolme satsia kahvia tai teevettä.

Ainiin! Tarvitsisin apua myös soittolistan laatimiseen sunnuntain puolikkaalle. Biisivinkkejä vastaanotetaan!

Kommentit (4)

Anonyymi: Kiitos vinkeistä! Täytyy ottaa käytäntöön. Ensi vuonna todellakin uudestaan. Siihen mennessä olen ehkä löytänyt jaloille sopivat kengätkin.

Voi turkasen penikat! Mitään yhden yön ihmettä jalkojen parantamiseen en tiedä, mutta pitemmällä tähtäyksellä ainakin itsellä auttoi juoksukenkien vaihto. Juostessani Asicseilla penikat vaivasivat koko ajan, mutta kun vaihdoin radikaalisti Niken Free Runeihin, vähän vaimennettuihin paljasjalkajuoksukenkiin, jalkavaivoista tuli taaksejäänyttä elämää — tai siis jos satunnaisia hiertymiä ja irronneita varpaankynsiä ei lasketa. Free Runeja on nyt neljäs pari menossa ja olo on ihanan vapaa 🙂

Juoskumusiikkina toimii täällä niin Ke$han ”Blow” kuin Armin van Buurenin ”Youtopia” (joo mun juoksumiksi ei ole mitään taiderokkia 😉 Ehdoton hitti on tosin tällä hetkellä Coldplay ”Every Teardrop is a Waterfall” 🙂

Hyvää kisaa! Toivottavasti jalat vertyy kunnon kivuttomaan kipitykseen!

Päivi: Sanos muuta. Jalat olivat yllättävän hyvän tuntoiset tänä aamuna. Oin kyllä ottanut buranan ja tehnyt kaiken muun voitavan. Tuli sitten muita mutkia matkaan.

Iso kiitos tuosta kenkävinkistä. Pitänee käydä vähintäänkin sovittamassa noita.

Harmi, että puolikkaalla kävi niinkuin kävi, ens vuonna uudestaan!!

Jos penikat vielä vaivaa, niin kylmää, KUUMAA, kylmää, KUUMAA, kylmää, ihan suihkussa suihkutellen aina lenkin jälkeen, auttaa takuuvarmasti. Pelkän kylmän käytöstä on alettu luopua monessa vamman hoidossa.. Ja sitte tietty pikkusen hierontaa päälle 🙂 Tsemppiä jalan kanssa!!

Anonyymi: Kiitos vinkeistä! Täytyy ottaa käytäntöön. Ensi vuonna todellakin uudestaan. Siihen mennessä olen ehkä löytänyt jaloille sopivat kengätkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *