Ajatuksia

Kiukku, mene pois!

15.8.2011 Teksti: Elina Hovinen

Harmaata maanantaita. Aamu lähti vähän yskähdellen käyntiin, koska mun kuulokkeet hajosivat lopullisesti perjantain siivouskeikalla ja aamulla löysin vain iPhonen omat kuulokkeet, jotka ovat todella surkeat. Ääni menee enemmän ulos, kuin korviin sisälle. Sain itseni kuitenkin väännettyä työpaikalle vähän yli seitsemäksi. Huh, kai tämä työviikko taas tästä käynnistyy, vaikka vieläkin kiukuttaa huonot kuulokkeet. Mulla on työpaikalla isot sankaluurit ja nämäkin ovat rikki. Teippasin hätäiseen luurin johdon, että toisestakin kuuluu jotakin. Päivä ilman musiikkia olisi aika omituinen. En ole tottunut kuuntelemaan avokonttorin ääniä. Täytyy töiden jälkeen käydä ostamassa uudet, ettei tarvitse tämän asian takia kiukutella. Ei mun pitänyt olla tänään huonolla tuulella. Höh.

Viikonloppuun mahtui paljon ohjelmaa: haimme uuden sängyn, veimme entisen pois, kävimme katsomassa vauvaa, meillä kävi vieraita, vaihdoimme järjestystä kotona ja juhlistimme miehen vanhempien 37. hääpäivää.

Tämä viikko on vielä täyttä hässäkkää. Tänään mulla on luvassa leipomista ja synttäreiden järjestelyä. Keskiviikkona sama uusiksi ja perjantaina vielä vähän isommalla kaavalla, kun lauantaina juhlitaan koko suvun voimin tyttöjen synttäreitä (tulossa 23 aikuista ja 16 lasta). Iso suku on kyllä ehdottomasti rikkaus, btw! Päätin etten stressaa synttärijärjestelyistä, mutta vähän tiukkaa tekee.

En kyllä ala nyt synkistelemään ja kiukuttelemaan turhista! Elämä on kivaa tällä hetkellä ja isoimmat ja tärkeimmät asiat on kunnossa.

Miten sun maanantai on lähtenyt liikkeelle?

Kommentit (5)

No hyvä! 😀

Höh, kiukut pois!

Meillä on tosiaan sitten vuodenvaihteen jälkeen se avokonttoriin muutto edessä. Harmi, kun omassa työssä on kuulokkeet päässä kokoajan, niin ei voi musiikkia kuunnella. Nykyisessä työpaikassa on radiot työhuoneissa, mutta avokontrollissa se on sitten tietysti kiellettyä. Vähän ahdistaa, onko edessä siis täysi musiikittomuus. Ugh.

Huh, miten iso porukka! Mä stressaan jo pienempienkin synttäreiden takia, en varmaan edes selviytyisi noin isosta porukasta 🙂

Kivempaa maanantain jatkoa!

Ihanaa, synttärijärkkäilyjä! me likes <3 Tsemppiä niihin!

Ja parempaa maanantain jatkoa!!

Oli pakko tulla kirjottamaan kommenttia, kun sä tulit heti mun mieleen tänään kun kuuntelin tätä laulua: http://www.youtube.com/watch?v=cZBQRJqfAcw

😀

Itse odottelen jo kovin malttamattomasti perjantaita ja alkavaa lomaa!! Koko kesä mennyt töissä, niin nyt saa edes reilun viikon lomaa!

Suvi: Kiukut meni pois viimeistään sillä sun linkkaamalla youtube-pätkällä. 😀

Eve: Me not likey. Pitäiskin kysyä sulta ideoita lauantain synttäreille. Mut kiitos tsempeistä, enköhän mä selviä. En stressaa, en stressaa, en stressaa.

Sanna: Hauska biisi! 🙂 Ihanaa lomaa sulle, oot varmasti sen ansainnut!

No hyvä! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *