Elämä

Knitting, knitting

25.9.2011 Teksti: Elina Hovinen

Viikonloppu on hujahtanut hyvin pitkälti tässä sohvalla istuen, telkkaria tuijotellen, netissä surffaillen ja neuloen. Jalka ei anna myöden kävellä ja olen siis pysytellyt kotona lötväilemässä. Eilen kävelin ilman keppejä ja tänään piti taas ottaa kepit avuksi. 🙁

Meidän murut ovat aivan mussukoita. Laittoivat molempina viikonloppuaamuina meille aamupalat valmiiksi kahveja myöten. <3

Yllätin keskimmäisen lukemasta Evitaa

Keskimmäisen lapaset valmiina

Kuopus murunen katsoo Yle Areenaa mun kännykällä

Naanan uudet villasukat

Esikoisen uudet lapaset

Tietokone toimii käsityöassistenttina
Kuopuksen keskeneräiset lapaset

Tänään oli kauan odotettu konsertti, joka oli odotusten mukainen. Ihan mieletön! Soile on ihan uskomaton taiteilija. Hän elää musiikkia jo ennen kuin säveltäkään on soitettu, ilmeet, eleet ja uskomaton karisma. Candomino lauloi paremmin kuin pitkään aikaan. Aivan mahtava konsertti. Nessuja meni.

Kommentit (2)

Outi: Varmasti onkin. Tämän jälkeen osaan arvostaa entistä enemmän terveyttä. Ja on oikeasti ihanaa, kun kerrankin on aikaa kutoa.

Ehkä tolla pakkopysähtymisellä on tarkoituksensa ja nelojamestari sinussa pääsee valloilleen 🙂 Mä toistaiseksi vaan haaveksin rauhallisesta illasta lankojen ja puikkojen seurassa….

Outi: Varmasti onkin. Tämän jälkeen osaan arvostaa entistä enemmän terveyttä. Ja on oikeasti ihanaa, kun kerrankin on aikaa kutoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *