Treenipäiväkirja

#kotitreeni-kisa

12.11.2014 Teksti: Elina Hovinen

Syksyn pimeinä iltoina salille lähteminen on välillä tosi vaikeaa. Ulkona sataa ja on niin pimeää, ettei eteensä näe. FitFashion kannustaa teitä nyt treenaamaan kotona. Marraskuun ajan on voimassa Instagram-kilpailu, johon voit osallistua lisäämällä kuvan omasta kotitreenistäsi. Pistä kuvaan tagit #kotitreeni ja #fitfashionfi. FitFashionin raati valitsee joka kolmas päivä voittajan, jolle lähetetään kotitreenisetti. Kannattaa siis osallistua vaikka useammalla kuvalla. Onpahan ainakin syy treenata kotona.

Minä ainakin inspiroiduin tästä kilpailusta. Mulle kilpailu on omiaan, koska mulla ei ole nyt kuntosalijäsenyyttä voimassa. Toissapäivänä ei huvittanut lähteä sateeseen virittämään TRX-naruja ja jalat ovat kipeät paljosta juoksemisesta, joten sytytin kynttilät ja laitoin hyvää musiikkia soimaan ja hikoilin.

Treeni oli vähän puolittainen, koska kipeillä olkapäillä on aika rajallinen määrä liikevaihtoehtoja. Mutta hiki tuli ja hyvä olo. Lyhytkin treeni kannattaa.

Seuraa Instagramissa: @fitfashionfi ja @endorfiinikoukussa

Kommentit (2)

Hyvä! 🙂 Lasten kanssa on tosi kiva treenata, kun ne innostuu kaikesta. 🙂

Viimeksi eilen laitoin lihat liikkeelle kotosalla.
Lapseni kanssa vuorotellen päätimme liikkeet. Rapukävelyä, mittarimatoa, karhukävelyä, yhdellä jalalla pomppimista, punnerruksia, kahvakuulalla etuheilautukset yms. Tyttö halusi oman ”kahvakuulan” vesipullosta. Hiki lensi ja hauskaa oli.
Vaivatonta ja ilmaista! Jee jee.

Hyvä! 🙂 Lasten kanssa on tosi kiva treenata, kun ne innostuu kaikesta. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *