Treenipäiväkirja

Kotitreeniä ja muuta suhaamista

8.11.2011 Teksti: Elina Hovinen

Moikka! Tuntuu, etten ole taas ikuisuuksiin kirjoittanut tänne mitään. Viikonloppuna olimme ihanan kummipoikamme ristiäisissä ihanan perheen luona Jyväskylän lähellä. Paljon ihania ihmisiä ja hyviä keskusteluita. Viikonloppuna en urheillut yhtään, eiku urheilin sunnuntaina sen verran, että hain pyörän työpaikalta ja pyöräilin sen kotiin. Viikko olisi muuten alkanut ankeasti ilman pyörää ja aamupyöräilyä.

Autossa matkalla Jyväskylään

Kuva maanantailta. Esikoinen just jätetty omaan jumppapaikkaan ja seuraavaksi kuopuksen jumppapaikkaa kohti. Maanantain Olarikierros siis.

Päivänkehrän koulun rikkinäinen aita.

Viikko on itse asiassa alkanut aika väsyneesti. Molempina aamuina oon nukkunut ihan liian pitkään. Tänä aamuna heräsin pitkästä aikaa hirveään päänsärkyyn, joka onneksi lähti särkylääkkeellä ja pyöräilyllä.

Tämän aamun hiet. Tein pyöräilyn päälle vielä 100 vatsalihasrutistusta.

Työpisteelle päästyäni hain ensimmäisenä kahvit ja veden ja sen jälkeen laitoin kuulokkeista Spotifyn biisilistan soimaan. Kaveri teki mulle huipun soittolistan, jota oon kuunnellut mielissäni ja sitä kautta lisäillyt omaan soittolistaan uusia biisejä. Ihanaa löytää uusia hyviä biisejä, kuten tämä: Djuma Soundsystem – Les Djinns (Trentemoller Remix). Tuo ei ole vaan se sama versio ku Spotifyssa, mutta ihan maaahtava biisi.

Oon miettinyt, että mikä ihme tois piristystä tähän syksyyn ja talveen. Tämä ilta on ollut kuitenkin yllättävän virkeä ja mukava.

Tein kotiin tultua 100 punnerrusta ja kyykkäsin kolme 15 sarjaa kyykkyjä tytöt harteilla ja tein kolme 15 sarjaa hyvää huomenta -liikettä tytöt selässä. Punnitsin tytöt ihan tätä varten, eli esikoinen painaa 28,5 kg, keskimmäinen 25,3 kg ja kuopus 20,0 kg. 😀

Nyt nukkumaan! Gute nacht murmelit! Jos keksitte jotakin piristävää, että talvi menisi nopeasti ja virkeästi, niin saa kertoa.

<3 Elina

Kommentit (7)

Tanja: Etelän lämpöön tekis kyllä kovasti mieli. Sinä onnellinen pääset!

Suvi: Kampaajallakäyntiä tai kasvohoitoa tai hierontaa tai jotakin muuta hemmottelevaa mäkin tarvitsisin.

Hurahtanu Heidi: Sun päivä kuulosti ihanata!

sanna: Sanopa se. Jotain kivaa pitäis keksiä.

Jotain piristävää? Painonnosto? :o)

Kukka: Miksei? Sun kans? Joo!

kirkasvalolamppu? Etelän lämpö? ;D

Mä odotan toisaalta kunnon talvea. Lunta ja VALOA. Tää pimeys on ihan kamalaa!

Kävin tänään pitkällä kävelyllä lasten kanss, aurinkoinen ilma piristi kamalasti! Ja KAMPAAJALLA käynti! ♥ Sitä tosin ei voi joka päivä tehdä piristyksen nimessä, mutta jospa tää kynitty kuontalo kantais hyvää mieltä jonkun aikaa eteenpäin.

Tänä aamuna oli muutama pakkasaste ja maa kuurassa. Aurinkoki ko vielä näky päivälä niin johan piristi! Kävin sauvakävelyllä vetristämässä olkapäitä, jotka on taas alkanu vaivaamaan. Harvinaista näin marraskuussa auringonvalo, mutta ihan se valkonen maaki jo piristää! :o)

Sainpa muuten varattua esittelytunnin mulle uudelle kuntosalillekin – jos vaikka innostuis taas urheilemaan sisätiloissakin vaihteeksi. Salila olis kyllä tarkotus saaha vahvistettua tuota yläkroppaaki että pääsis eroon olkapäävaivoista.

Mäkin tarvitsisin kyllä kipeesti jostain piristystä.. Tuntuu, että on ihan sama, kuinka pitkään nukkuu, niin silti on aina väsynyt ja nuutunut olo. Sitten ei jaksa tehdä mitään, ja sitten on taas entistä väsyneempi jos on koko päivän sisällä kyhjöttämässä… Liikunta tuo tietty vähän lisäenergiaa, mutta välillä on niin vaikea saada itteään edes liikkumaan.. Huoh.

Tanja: Etelän lämpöön tekis kyllä kovasti mieli. Sinä onnellinen pääset!

Suvi: Kampaajallakäyntiä tai kasvohoitoa tai hierontaa tai jotakin muuta hemmottelevaa mäkin tarvitsisin.

Hurahtanu Heidi: Sun päivä kuulosti ihanata!

sanna: Sanopa se. Jotain kivaa pitäis keksiä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *