Ajatuksia

Kuritustreeni

17.7.2013 Teksti: Elina Hovinen

Hyvä päivä, vaikka jotenkin sellainen kiukun ilmapiiri leijuu ympärilläni (PMS). Yritän työntää kaikki negatiiviset ajatukset syrjään, enkä morkkistele jäätelöiden syöntiä. Joo, monikossa. Joka päivä ainakin yksi. Ei se ole niin vakavaa, vaikka vatsa vähän pömpöttääkin. Lomakin on ihan nurkan takana. Perjantaina pääsen vihdoinkin kolmen viikon lomalle. Tuntuu, että kesä on jo ihan ohi, mutta ei se ole. Eihän?


Tämä on sitä mun arkea. Aamulla työpaikan pukkarissa. Rutiini: kamat kuivauskaappiin, pyyhe messiin, omasta kaapista hygieniavälineet ja pikapikasuihkuun. Vaatteet päälle, hiusten kuivaus, meikit naamaan, suihkaus hajuvettä ja työpisteelle.

Tänään illalla oli salitreenin vuoro. Ei jotenkin yhtään huvittanut lähteä yksin. Mies päätti pitää lepopäivän. Sain onneksi Sarin seurakseni lyhyellä varoitusajalla. Päätettiin mennä duunin salille, koska sinne pääsemme kummatkin ilmaiseksi ja se taitaakin olla puolivälissä kummankin kotia. Ei ollut yhtään treenifiilis, mutta sain niistettyä aika hyvän treenin sitten kuitenkin. Aina se treenimoodi jostakin löytyy, kun saa vain aloitetuksi.

Tsygäilin salille ja tein alkuun olkapääohjelman, että varmasti jaksan tehdä kaikki liikkeet puhtaasti. Palautustaukoina tein vatsoja ja selänojennuksia. Lisäksi tein kyykkyjä Smithissä, lantionnostoja Smithissä (huippu liike, kiitos Annalle inspiraatiosta!), varpailleennousuja, maastavetoja, hauikset, ojentajat vielä vähän vatsoja. Treenistä tuli ihan superpitkä, yhteensä 1 h 19 minuuttia, enkä edes palautellut kummemmin. Ei tällaisia treenejä kannata tehdä, eikä edes jaksa tehdä, kovin usein, mutta se sunnuntain lenkki jäi niin paljon kaivelemaan, että piti vähän kurittaa kroppaa.

 

Huvittavaa, että halusin kaverin salille, koska eipä me siellä montaa sanaa vaihdettu. Ennen Sarin lähtöä otettiin vain muutamat kuvat.

Kesto: 1 h 19 min
Syke: keski – 128 bpm, max – 154 bpm
Kalorit: 514 kcal

Taas piti mennä ajoissa nukkumaan, mutta hupsista, kello on taas kaksitoista. Nyt unille!

Kommentit (2)

Oi että, kiitos tosi paljon! Luin tämän kommentin ihan tuoreeltaan ja sait mulle kyllä niin hyvän mielen!

Aurinkoista kesää sinullekin!

Moi!
Olen tosi huono/laiska yleensä kommentoimaan mitään, mutta nyt tuli kommentoitua erästä toista blogia menneellä viikolla ja samassa totesin, että vaikka seuraan aina n. 10 blogia kerrallaan, niin aina välillä kyllästyn ja vaihdan valikoimaa. On kuitenkin kolme blogia, joita olen seurannut pitkään ja ilman taukoja, kyllästymättä;) Päätinkin heti antaa kiitoksen näille kolmelle bloggarille.
Sinä olet yksi heistä:)
Kiitos ihanasta blogista, kirjoitat kivasti ja sun jutut on täynnä elämää. Saan myös sun blogista inspiraatiota omaankin aika liikunnalliseen elämääni. Ja huonoina päivinä lohduttaa, että ei se treeni ja juoksu aina ole helppoa kaikille muillekaan.
Ihanaa aurinkoista kesää sulle ja sun perheelle 🙂

Kirsi

Oi että, kiitos tosi paljon! Luin tämän kommentin ihan tuoreeltaan ja sait mulle kyllä niin hyvän mielen!

Aurinkoista kesää sinullekin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *