Elämä

Kympin vauhti?

28.8.2013 Teksti: Elina Hovinen

Sanainen arkku on ihan tyhjä. Juuri nyt ei ole mitään erityistä jaettavaa tänne. Loman jälkeinen arki imee vielä kaikki mehut, kunnes tähän sykkeeseen taas tottuu. Toisaalta olen myös yrittänyt jättää koneella istumista vähän vähemmälle, että saisin enemmän aikaa perheelle ja muulle nollaamiselle. 

Banaanipannaria, marjoja ja kermaa. Syömiset on lähtenyt viime päivinä vähän käsistä, kun on vaan tehnyt mieli.


Nyrppänaaman päivän asu

Ja treeniasu


Uudet sukat piristää pyöräilevän arkea. Nämä ovat ihan täydelliset tällaisiin syksyisiin aamuihin, voi leikkiä kesää lyhyissä trikoissa, kun saa toiseen päähän jalkoja vähän kangasta.

Tämän viikon treenit ovat olleet tälläkin viikolla kevyehköjä, koska viikonlopulle on tiedossa paljon kaikkea kivaa. Perjantaina on työpaikan järjestämä splättissota, lauantaina Helsinki Workout ja illalla vielä Midnight Run, sunnuntaina vielä jos kävis hölkkäämässä pitkän hitaan. Kohta oon ylikunnossa. 😀

Mulla ei ole mitään hajua mitä aikaa lähden Midnight Runilta hakemaan. Asettakaa mulle tavoite? En ole aikoihin juossut kymppiä enkä muitakaan lyhyempiä, jos työmatkoja reppu selässä ei lasketa. Lähimmän loppuajan arvannut saa kunniamaininnan. 😀 Midnight Run on siis kymmenen kilometrin juoksu iltayhdeksältä Helsingin keskustassa.

Tänään lähden kahden entisen naapurin kanssa salille heilumaan. Saa nähdä mitä siitä tulee muuta kuin isoäänistä kälätystä ja naurua. Nyt äkkiä kämppä kuosiin ja treenikamat niskaan.

Lue myös

Suosittelemme