Silppua

Kysy, kerro, kommentoi

18.2.2015 Teksti: Elina Hovinen

Heipsis. Päätin olla rohkea ja heittää teille pallon. Ottakaa kiinni ja ottakaa kommenttiboksi haltuun. Voitte kysyä minulta mitä tahansa. Vastailen kysymyksiin, jotka ovat hyvällä maulla esitettyjä ja mieluusti sivuaisivat blogin aihepiiriä. Saa myös esittää kehitysehdotuksia, kertoa postaustoiveita tai antaa muuta palautetta. Sinne siis näpyttelemään.

xoxo,

Elina

Kommentit (17)

Hukkasin sinut! Luin fitfashionilla blogeja ja tajusin etten oo aikoihin lukenut sun postauksia ja multa on mennyt ohi että blogisi on muuttanut. Nyt löysin sut taas! 🙂

Hanna

Minkä urheilutavoitteen asetit tälle vuodelle? 🙂

Sulla on ihana blogi! 🙂

Kuinka paljon treenaat viikossa ja mitä?

Millainen olisi unelmatreeniviikkosi?

Hei. Kiitos mahtavasta blogista ja terveisiä täältä Lapin perukoilta. Haluaisin kysyä sinulta ruokailusta. Olen itse armoton herkkusuu, ja säännöllisestä liikunnasta huolimatta paino tuppaa nousemaan. Olen ymmärtänyt, että sinä et noudata mitään erityistä ruokavalioa, vaan menet rennolla ja terveellisellä otteella eteenpäin. Voisitko kertoa tästä lisää? Miten pidät herkuttelut kohtuullisena?

Mua kiinnostaa työmatkapyöräilyyn (ja mikä ettei -juoksemiseenkin) liittyen miten kauan sulla menee aamuisin aikaa töissä laittautumiseen? Onko töissä mahdollisuus suihkuun? Joudutko pesemään hiukset vai saatko ne muuten laitettua? Ja sama tietysti kotiin palatessa. Miten priorisoit, kun palaat kotiin hiki päässä ja pitäisi laittaa lapsille ruokaa ja viedä heitä harrastuksiin ym.? 😉

Syttyikö kipinä liikuntaharrastuksia kohtaan lapsien syntymän jälkeen vai oletko aina harrastanut aktiivisesti liikuntaa? 🙂

Normaali arkiviikko lasten ja harrastusten suhteen? Perheellisenä siis mietin miten työt/lapset/kotityöt/harrastukset sulautuvat yhteen? 🙂 Joutuuko jostain nipistämään?

Minuakin kiinnostaisi tuo työmatkafillarointiin/juoksuun käytetty aika tai lähinnä aika joka menee duunissa ”laittautumiseen”, ja mitä kamoja kuskaat mukana ja/tai onko sulla duunissa joku ns. perusvarasto kosmetiikkaa ym. Eli kiinnostaa mitä työmatkafillarointi vaatii itse fillaroinnin ulkopuolella varusteiltaan ja ajaltaan.

Minkälainen liikuntatausta sinulla on…oletko harrastanut nuorempana jotakin urheilua, kilpaillut tms. tai oletko hurahtanut liikkumiseen vasta aikuisiällä?

Oletko enemmän ryhmä- vai yksinliikkuja?

Moikka,
Sun blogiasi on todella mukava lukea ja sen olen huomannut, että kuuntelet paljon musiikkia ja siitä herääkin kysymys, että minkälaista musaa tykkäät kuunnella treenatessa ja muuten?

Mua kiinnostaisi tietää, onks sun liikunta innostus tarttunut myös lapsiin? Urheiletteko paljon koko perhe? Entäs yhdessä?

Mä tykkään kovasti sun tyylistä kirjoittaa, ihana blogi, vaikka itse en olekaan yhtä innokas liikkuja.

Mua on jotenkin tökkinyt blogin ulko-asu. En oikein kunnolla osaa selittää, et mikä, mut yritän. Joku mittasuhde juttu, blogin otsikkotaulu / teksti / kuvat / sivun oikeassa reunassa olevat jutut. Fontteja / värimaailmaa voisi myös muuttaa. Jotenkin ainakin mulla tuntuu, että luettavuus ei aina ole paras ulkoasun takia. En oikein paremmin osaa selittää.

Heipsun!
Mua kiinnostaa kovasti sun työmatkapyöräily, etenkin talvisin. Onko sinulla yksi ja sama pyörä kesät talvet, johon vain vaihdat nastat talveksi alle? Lähdetkö pyörällä töihin tuli sitten taivaalta tiskirättejä tai jos maassa odottaa 10 cm loskakerros? Kaadutko pyörällä usein per talvi?
Itsekin pyöräilen ympäri vuoden ja eniten harmaita hiuksia aiheuttaa itse pyörä 🙂 Käytän talvisin maastopyörää lähinnä tukevien ja leveiden renkaiden vuoksi. Tällaisten plussakelien aikana rapa roiskuu ja ketjut ja vaatteet ovat aivan täynnä hiekkaa. Pieniä, mutta ärsyttäviä juttuja 🙂

Miten innostuit juoksusta? Itse yrittänyt aloittaa juoksuharrastusta ja pidänkin siitä, mutta jostain syystä tuntuu, että kunto ei kasva vaikka kuinka juoksentelisin. Tai huonosti sanottu. Hapenottokyky kasvanut, mutta jalat ei meinaa jaksaa pidempiä lenkkejä (yli 5km). Muistatko vielä minkälaista sinulla oli juoksun aloittaminen aikoinaan?

Moi.Mua kiinnostaa tietää enemmän sun nykyisestä työstä, että mitä se niinku käytännössä on?Hieno homma, että pääsit tollaiseen työhön 🙂

Hei,

Ruokavalio ja mahdollisten lisäravinteiden käyttö kiinnostaisi minua.

Tänä on yksi parhaista blogeista, oikein ihanaa kevättä sinulle.

Kiitos mahtavasta blogista! Kahden pienen lapsen (3v ja 5,5kk) äitinä on kiva lukea liikunnallisen äidin juttuja 🙂

Keväällä on aika hankkia uudet juoksulenkkarit, joten olisi kiva, jos voisit kirjoittaa jonkinlaista vertailua eri merkkeistä omien kokemustesi perusteella. Itse olen ollut vannoutunut Asicsin kannattaja, mutta muutkin vaihtoehdot kiinnostaa.

Hukkasin sinut! Luin fitfashionilla blogeja ja tajusin etten oo aikoihin lukenut sun postauksia ja multa on mennyt ohi että blogisi on muuttanut. Nyt löysin sut taas! 🙂

Hanna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *