Elämä

Laaazy day

4.9.2012 Teksti: Elina Hovinen

Onpas ollut löysä päivä muuten kuin töiden osalta. Aamulla mun piti juosta töihin (eilen pyörä jäi töihin) ja pyöräillä sitten takaisin kotiin. No miten kävi. Menin autolla ja tulin takas kotiin autolla. Fail.

En meinannut millään saada itseäni aamulla ylös sängystä. Tytöt rakkaat tekivät aamupalan ja toivat sen mulle sänkyyn asti. Heräsin puoli kahdeksalta. Enhän mä enää siihen aikaan ja aamupalan jälkeen voinut lähteä juoksemaan töihin.

Olin suunnitellut, että illalla lähden kuopuksen jumpan aikaan lenkille, mutta tässäkin asiassa kämmäsin. Tulin liian tiukalla aikataululla kotiin enkä ehtinyt vaihtaa lenkkivaatteita päälle ja nälkäkin oli niin kova, että oli pakko vaan viedä tyttö jumppaan ja tulla kotiin syömään. Loppuillan olenkin sitten möhnöttänyt sohvalla, syönyt synttäriherkkujen jämiä, lakannut kynnet, seurustellut siskon ja hänen poikaystävänsä kanssa ja katsonut telkkaria.

Olkapää on ollut tänään ihmeen kiukuttelevainen ja vihlova. Ärsyttää. Huomenna pitäis yrittää tehdä pientä kuntouttavaa jumppaa. Saa nähdä miltä se tuntuu ja mitä siitä seuraa.

Nyt nukkumaan. Huomenna aion herätä aikaisin ja juosta töihin. Noin. En voi enää perääntyä, kun olen sen tänne sanonut. Samalla taktiikalla olen hoitanut maratonin ja Midnight Runin. 😀