Treenipäiväkirja

Lääkäriaseman kautta treenaamaan

28.2.2012 Teksti: Elina Hovinen

Aamulla olkapääkipu oli poissa, mutta tilalla ranteen särky. Ajattelin ensin, että olin nukkunut jotenkin huonosti käden päällä, mutta särky ei hellittänyt päivän aikana. Kävin sitten varalta näyttämässä kättä lääkärille. Otettiin oikein röntgenkuvat – ehjät ja hyvät luut oli. En mä missään vaiheessa epäillytkään mitään muuta. Lähinnä mun tavoitteena oli saada lääkäristä rannetuki, että pääsisin treenaamaan. Sain rannetuen ja meninkin sitten lääkäristä suoraan salille.

Ihan hyvä treeni oli, mutta ei mitään suuria tunteita. Vähän oli sellaista väkisin puurtamisen tuntua, mutta kyllä se taas tästä, kun jaksaa treenata.

Alkulämpö 12 min 
Penkki 4 x 15 – eka ja vika pelkällä tangolla, kaks sarjaa 30 kg 
Jalkojennosto 90° kulmaan ja ylös selinmakuulta 3 x 15 
Kulmasoutu 3 x 12 – 12 kg/käsi 
Hauiskääntö 3 x 10 – 7 kg 
Pystypunnerrus 3 x 10 – 7 kg 
Ranskalainen punnerrus 3 x 15 – 15 kg 
Levypainon siirto puolelta toiselle jalat ylhäällä 3 x 20 – 10 kg kiekolla
Loppulämpö 15 min

  • Kesto: 1 h 12 min
  • Syke: keski – 128 bpm, max – 159 bpm
  • Kalorit: 438 kcal

Kotiin tultua löysin paperikassillisen leipää. Olin ihan unohtanut, että esikoinen soitti päivällä ”Fazerin lähettilään” käyneen. Oli ihana löytö, kun tulin nälkäisenä kotiin. Kassissa oli uutuustuotteita: vähähiilarista/proteiinileipää. Tein äkkiä itselleni kananmuna-salaatti-kurkkuleivän. Nams. Oli muuten oikeasti tosi hyvää leipää. Ihanan pehmeää ja maistuvaa, eikä yhtään kumista niin kuin joku muu aiemmin maistamani vähähiilarinen leipä.

Se leipä, jota maistoin, löytyy tuosta keltaisesta pussista. Voisin yrittää jaksaa ottaa kuvan ihan leivästäkin vaikka aamupalalla. Enhän mä nälissäni kyennyt kuvaamaan.