Ajatuksia

Lääkettä, sanoi hieroja

17.4.2012 Teksti: Elina Hovinen

Tänään oli mun vuoro mennä töihin. Aamulla satoi lunta. Meinasin luovuttaa ja ilmoitinkin miehelle meneväni autolla töihin, mutta huomattuani, että lumi ei jää maahan, päätin kuitenkin hypätä pyörän päälle. Onneksi päätin pyöräillä. Tuli heti hyvä mieli, kun pääsin vähän liikkumaan. Mun teki mieli ottaa videokuvaa pyörän selästä. Rapa vaan lensi. Kypäräkamera vois olla hauska.

Iltapäivällä pääsin työpaikan hierojan käsittelyyn siinä toiveessa, että olkapää tulisi kuntoon. Hieroja kuitenkin sanoi heti alkuun, että olkapää ja pitkä hauislihas vaikuttaa tulehtuneelta. Multa hierottiin selkä aika perusteellisesti ja olkapää sai osansa. Tuntui aika maukkaalta. En todellakaan näyttänyt tuolta kuin tuo nainen tuossa kuvassa. Hieroja sanoi myös, että nyt pitäisi antaa käden vähän levätä, joten nyt on hyvä keskittyä juoksemiseen. Puolimaraton lähestyy ja mitä oon tehnyt asian eteen? Hyvin vähän. Kääk.

Juoksu houkuttaa koko ajan vain enemmän. Eikä ihme. Nyt on ihan parhaat juoksukelit. Juoksuhimoa ei ainakaan helpota lukea nioben kertomusta Pariisin maratonista. Mä oikeasti liikutuin sitä lukiessa. Pystynköhän ikinä juosta kokonaista maratonia? Se on kyllä ollut niin pitkään haaveissa, että voisihan sitä joskus kokeilla.

Nyt vaaka-asentoon. Huominen menee taas kotona murusen kanssa. Pakko myöntää, että turhauttaa. Lupasin pienelle, että teemme sämpylöitä, jotain ohjelmaa sentään.

Kommentit (3)

Uusi Aamu: Muistathan levätä ja venytellä, ettei tule mitään takapakkeja,

Tsempit tuli tarpeeseen ja sämpylöitä olisi ollut sinullekin! 🙂

niobe: Mäkin toivon! Ehkä mä vielä…

Ymmärrän niin hyvin tuon juoksuhimon…se on vallannut minutkin pitkän tauon jälkeen ja nyt on laitettu tossua toisen eteen lähes joka päivä. Sen kyllä tuntee ja pitäisikin saada pidettyä maltti, ettei riko (jälleen) paikkoja.

Tsemppiä kotipäivään! Pakko myöntää, että mulle kelpaisi myöskin…ainakin ne tuoreet sämpylät 😉

Ah, toivottavasti pääset vielä kokemaan maratonin! <3

Uusi Aamu: Muistathan levätä ja venytellä, ettei tule mitään takapakkeja,

Tsempit tuli tarpeeseen ja sämpylöitä olisi ollut sinullekin! 🙂

niobe: Mäkin toivon! Ehkä mä vielä…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *